HEKLANJE

Obrazni implantati i silikonsko povećanje usana, posveta ljepoti lica

Danas živimo u kulturi koja je potpuno orijentirana na mlade. Težnja da postanemo mlađi, zdraviji i ljepši (ili zgodni) raste. Lice je najistaknutija značajka ljudskog tijela. Nekoga poznajemo po licu onoliko koliko poznajemo po nečijem imenu i slavi. Ali s godinama gubimo mladost i lice je upečatljiva ljudska budućnost koja pokazuje naš gubitak u smislu zdravlja i ljepote, razvojem opuštene kože, finih bora i vrećica oko očiju.

Za poboljšanje ljepote lica postoje mnogi postupci. Ali kozmetička plastična kirurgija nudi najupečatljivije rezultate. Kozmetički zahvati lica najtraženiji su zahvat koji uključuje zatezanje pozadinskih mišića i prekrajanje kože lica kako bi se povećale, definirale ili preoblikovale različite crte lica. Uključuje mnoge zahvate kao što su: ugradnja obraznih implantata, silikonsko povećanje usana, podizanje obrva, rekonstrukcija nosa, podizanje kapaka itd.



Estetska kirurgija lica daje vam mlađi i mladenački izgled, ali ne može zaustaviti proces starenja. Može vratiti sat na način da se vidljivi znakovi starenja ne mogu uočiti. Kao i sa svim operacijama, ona također uključuje određene rizike i komplikacije. Stoga kirurg mora uzeti u obzir individualne fizičke reakcije, sposobnost liječenja i opće zdravstveno stanje. Najčešće komplikacije mogu uključivati hematome, infekcije i reakcije na anesteziju koje se mogu poništiti odgovarajućim savjetom stručnog kirurga, prije i nakon operacije. Dolje su navedeni popularni kozmetički zahvati lica.

• Liposukcija lica: kozmetički je postupak kojim se usisavaju masne naslage s obraza, brade, vrata ili čeljusti.
• Kemijski piling: Djeluje tako da opeče lice i stvara kontroliranu ozljedu, a rezultat je glađe mladoliko lice s manje bora.
• Terapija hijaluronskom kiselinom: uključuje injekcije restylane, esthelis, perlane i hylaform za uklanjanje nedostataka na licu.
• Implantati brade: Izvodi se kako bi se dobilo uravnoteženo i simetrično lice ugradnjom silikonskih implantata.
• Obrazni implantati: uključuje podizanje jagodičnih kostiju kako bi obraz bio proporcionalan ostalim crtama lica.
• Povećanje usana silikonom: Ovim postupkom postižu se punije i bujnije usne, a uključuje injekciju kolagena ili ugradnju silikonskih implantata.
• FAMI: Radi se za uklanjanje vrlo dubokih bora i podizanje opuštenog lica uzrokovanog gubitkom težine.
• Podizanje čela: Uklanja brazde s čela/obrve koje daju ljutiti izgled.
• Podizanje kapaka: Uklanja vrećice iznad očiju koje daju umoran izgled.
• Operacija preoblikovanja nosa: ispravlja devijaciju septuma i traumu u nosu.
• Thread lift: To je novi i sofisticirani zahvat plastične kirurgije lica i manje invazivan zahvat koji daje mladenački izgled.

Viseći ukrasi

Viseći kukičani ukrasi pružaju neodoljivu notu boemske elegancije vašem domu. Ova tehnika omogućuje vam da stvorite lagane i zračne komade

Kozmetički zahvati laserom

U današnje vrijeme ljudi su jako zaokupljeni svojim izgledom. Neki su čak opsjednuti time kako izgledaju, a znanost je tu