HEKLANJE

Odabir pravog pružatelja usluge obrade plaćanja kreditnom karticom

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi vlasnici malih tvrtki oklijevaju prihvatiti kreditne kartice jer se boje svih naknada i troškova opreme, ali naknade nisu jedina stvar koju treba uzeti u obzir kada tražite procesor plaćanja.

Prvo razmislite o vrsti tvrtke s kojom želite poslovati. Postoje banke koje pružaju usluge koje vam omogućuju prihvaćanje kreditnih kartica, kao i neovisne prodajne organizacije, a ponekad i sama kartična tvrtka.



Prednost suradnje s istom bankom koja ima vaše druge poslovne račune je ta što vam je lakše raditi s tim, a možda postoji i netko lokalni koga možete nazvati kada imate problema.

S druge strane, neovisne prodajne organizacije imaju više iskustva i ponekad su fleksibilnije u vrstama poduzeća s kojima će raditi.

Kada kupujete i učite o različitim paketima koje nude tvrtke za obradu plaćanja, evo nekoliko stvari na koje biste trebali obratiti pozornost:

Ako ste punoljetni i imate stalni izvor prihoda, možda je vrijeme da posjedujete kreditnu karticu. Ako nikada niste razmišljali o posjedovanju kreditne kartice, možda je vrijeme da to učinite. Postoji mnogo dobrih stvari koje se mogu učiniti jednostavnim posjedovanjem kreditne kartice.

Prvo, kreditne kartice mogu biti od velike koristi u hitnim slučajevima i neplaniranim događajima. Ako vam se auto pokvari, a nemate gotovinu sa sobom, riječi “kreditna kartica” možda nikome neće zvučati ljepše od vaših. Ako slučajno razbijete skupu kristalnu vazu u trgovačkom centru i ponovno nemate dovoljno gotovine kod sebe, pogodite što bi vam samo moglo pomoći ako vam nema tko posuditi nešto novca? Vaša kreditna kartica naravno!

A to su samo nužne prednosti kreditnih kartica, imajte na umu. Još nismo došli do najboljeg dijela kreditnih kartica i zato nam one omogućuju da se s vremena na vrijeme prepustimo i ugodimo sebi. Recimo, upravo ste izašli iz vrlo loše veze i želite se opustiti i uživati neko vrijeme nakon što ste se toliko dugo osjećali potišteno. Ako nemate dovoljno novca da ostvarite svoj plan samozadovoljavanja, vaša kreditna kartica uvijek može priskočiti u pomoć!

I naravno, postoji činjenica da vam kreditne kartice omogućuju kupnju skupljih stvari o kojima ste prije dopuštali samo balaviti, a nikada ih ne posjedovati! Pa, pogodite što opet? Posjedovanje kreditne kartice omogućilo bi vam ne samo slinjenje nego i posjedovanje tih stvari!



Onda uvjereni? Dobro, jer sada je vrijeme da odaberete koju vrstu kreditne kartice trebate zatražiti.

Postoje samo dvije glavne vrste kreditnih kartica – vrsta koja nudi nagradu i vrsta koja je ne nudi. Odabrat ćemo jednu iz potonje kategorije za raspravu, a ova se vrsta kreditne kartice naziva kreditna kartica s početnom stopom od 0%. Za sada zvuči lijepo, zar ne?

Pa, kreditna kartica s početnom stopom od 0%, kao što smo spomenuli, vrsta je kreditne kartice bez nagrade, što znači da ne dobivate nagradne bodove svaki put kada upotrijebite svoju kreditnu karticu. S druge strane, možete uživati u kamatnoj stopi od 0% za sve svoje kupnje. Tako je – sve vaše kupnje neće biti naplaćene s nikakvim kamatama!



U čemu je kvaka? Pa, kamatna stopa od 0% nije vječna stvar i kada rok istekne, vraćate se na normalne stope. Dobre vijesti: ako imate nešto skupo što morate kupiti ODMAH, tada je kreditna kartica s početnom stopom od 0% najbolji izbor za vas!

Internet kao izvor zarade

Internet je medij koji je sa svojom pojavom, donio brojne pogodnosti. Od velikoj broja pogodnosti korištenja interneta, jedna je od

Disney kreditne kartice

Svoje svakodnevne kupovine možete pretvoriti u nevjerojatan Disneyjev odmor. Bank One nudi novu Visa Disney kreditnu karticu koja Vama i