HEKLANJE

Oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži

Dosegnite svoje potencijalne klijente dok pretražuju na Google pretraživaču tako što će se vaši oglasi prikazati pored ili iznad relevantnih rezultata pretraživanja.
Ovakvim načinom oglašavanja imate mogućnost pronaći klijente na svim uređajima na kojima oni pretražuju informacije. Google kaže da preko 190 milijuna ljudi svaki mjesec koristi njihove usluge i ostvaruju preko 100 bilijuna pretraga. To čini 80% svih internet korisnika.
Sa oglašavanjem na Google pretraživačkoj mreži imate mogućnost dosegnuti klijente koji pretražuju ono što vi nudite. Tako na primjer, ako imate trgovinu ili recimo restoran, želite na budete vidljivi na Google mapama kako bi vas klijenti lakše pronašli ili kako bi uključili navigaciju koja će ih dovesti točno ispred vaše trgovine ili restorana. S obzirom da sve više klijenata koristi pametni telefon za pretragu a to su zapravo oni bitni trenuci kada oni traže informacije, bitno je da pronađu sve one relevantne podatke o vama. Možda imate posebnu akciju određenih artikala koje mogu odmah online rezervirati te ih doći u trgovinu preuzeti ili pak odmah online kupiti gdje će im plaćena roba stići na kućnu adresu. Ili možda mogu odmah napraviti rezervaciju u restoranu na točno određeni dan i sat te odmah vidjeti što mogu pronaći od svoje omiljene hrane kod vas. U vrijeme dok vaši potencijalni klijenti cijelo vrijeme drže pametne telefone u ruci i pretražuju, zasigurno ne želite propustiti priliku i ne biti tamo dok budu pretraživali ono što vi nudite.

Jednostavni koraci za lijepu kosu

ODRŽAVANJE KOSE Postoji nekoliko stvari koje možete činiti redovito, a koje će poboljšati cjelokupno zdravlje i izgled vaše kose, kao