HEKLANJE

Oprema za kampiranje

TEMU APP 100 E KUPON

Prošla je cijela godina otkako ste imali priliku upotrijebiti neke od zaliha opreme za kampiranje koje ste prvotno kupili kako biste proveli vrijeme dolje na jezeru. Već znate da će staru kantu s okretnim vrhom možda trebati zamijeniti, ali sigurno je odlično funkcionirala kao stolac onoliko vremena koliko ste je imali na raspolaganju. Nikada se nije probio do vode gdje biste ga mogli napuniti mjehurićima i ozbiljno loviti njime.

Neke druge zalihe opreme za kampiranje također bi mogle biti istrošene, jer su baterije bile ostavljene u nekim svjetiljkama gotovo godinu dana, a sada bi se mogle zatamniti na trenutak ili dva i možda nećemo pronaći put do zahoda noću. Ove godine planirate imati pri ruci nekoliko nosača za ugradnju kako biste čvršće držali svoje štapove za pecanje u tlu. Vrijeme je da se malo osvetite ribama za ono kroz što su vas stavili prošle godine.



Vaš popis opreme za kampiranje morat će se povećati, znate, jer su dva štapa za pecanje nestala u vodi, a vi ih nikada niste imali priliku vratiti. To su bili neki od najboljih štapova za pecanje na vašem popisu opreme za kampiranje za prošlu godinu, i, zaboga, jednog dana planirate obući nešto opreme za ronjenje i vratiti se u mutne vode kako biste ih pronašli.

Što se vas tiče, najbolje zalihe opreme za kampiranje čuvaju se u hladnjaku od 48 litara koji volite držati pokraj sklopivog stola koji uvijek volite nositi sa sobom. Ova artička zemlja čudesa sigurno je zadržala one fine mekane odreske koje ste donijeli od kuće, lijepe i svježe dok ih niste mogli skuhati. I kuhajte ih na onom novom štednjaku s dvostrukim plamenikom, koristeći lonce i tave savršene veličine da se dobro uklope s priborom za kuhanje i svom ostalom kuhinjskom opremom za kampiranje.

Da, volite provoditi vrijeme na jezeru i probuditi se tako osvježeni i odmorni. Djecu su jako zabavile vreće za spavanje u obliku mumije koje ste posebno za njih dodali na svoj popis opreme za kampiranje. Mislili su da je kampiranje vani prava avantura i jako su se zabavljali podižući šator za 12 osoba, koji je izgledao kao raskošno imanje kada je noću bio osvijetljen propanskim svjetlom koje je imalo onaj praktični pokretač s gumbom.

Na ovogodišnjem popisu potrepština za kampiranje planirate djeci nabaviti još jednu zabavnu igračku. Moći će istraživati do mile volje bez napuštanja kampa. Također mogu provesti dosta vremena gledajući u vodu, i drveće i tko zna što još.

Znate da će njihove oči zasjati kada im date par onih izvrsnih olimpijskih dalekozora s mogućnošću skeniranja vidnog polja od 288 stopa odjednom. Znate da ih djeca ne mogu ozlijediti jer su presvučeni gumom. Također će biti oduševljeni kad vide da ovaj prekrasan dodatak popisu opreme za kampiranje dolazi s vlastitom torbom za nošenje i remenom koji im neće ozlijediti vrat.