HEKLANJE

Pametan način upravljanja kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice su izvrstan način da vam pomognu kontrolirati svoje financije. Istina je da povremeno možemo donositi loše odluke sa svojim novcem, dok nas drugi put događaji u našem životu mogu odvesti dalje od onoga što želimo i nažalost ostajemo držati račun. Ako ste otkrili da je to slučaj za vas, možda biste trebali razmisliti o ovom sjajnom načinu upravljanja dugom po kreditnoj kartici.

Ako ste suočeni s nekoliko velikih računa po kreditnoj kartici, osigurani zajam u Velikoj Britaniji jedan je od izbora koji možete razmotriti. Mnogi ljudi odabiru osigurani zajam u Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi ga dodali svom financijskom portfelju, a vi biste mogli razmisliti o korištenju zajma za podmirivanje računa kreditne kartice. Evo kako.



Skupite sve svoje račune za kreditne kartice i zbrojite iznos koji dugujete. Uzmite u obzir dodatne troškove koje niste čuli na svojim kreditnim karticama otkako ste primili te račune. Dodajte tome oko deset ili dvadeset posto, što je faktor “ups, zaboravio sam na to”. Zatim, s tom brojkom, počnite kupovati. Postoje mnoge britanske institucije s osiguranim kreditima koje žele poslovati s vama.

Uzmite kredit i platite račune kreditne kartice. Ako mislite da još uvijek možete koristiti svoje kreditne kartice ili ih možda želite sakriti kako biste smanjili iskušenje da ih koristite.

Sada, umjesto nekoliko računa za kreditne kartice s visokom kamatnom stopom koji dospijevaju do kraja mjeseca, sada imate jedan račun koji dospijeva jednom mjesečno po nižoj stopi. To se zove konsolidacija. Na prvi pogled možda se ne čini očiglednim zašto to želite učiniti, ali postoje dva razloga:

Prvi razlog je taj što ćete uštedjeti mnogo novca na kamatama. Zapravo, neke kamatne stope na osigurane zajmove u Velikoj Britaniji mogu iznositi čak polovicu uobičajenih kamatnih stopa na kreditne kartice.

Drugi razlog je taj što ćete svaki mjesec dobiti jedan račun s fiksnim iznosom umjesto nekoliko računa s nekoliko iznosa tijekom cijelog mjeseca. To će vam pomoći u proračunu.

Kreditne kartice mogu biti izvrstan alat koji vam pomaže upravljati svojim financijama i stvarima koje želite ili trebate. Ali kada stvari krenu loše i vaši računi izmaknu kontroli, što je čak i najbolje od nas, odabir osiguranog zajma u UK kao načina za konsolidaciju tih računa pomoći će vam smanjiti kamatne stope i postaviti fiksni iznos plaćanje. Snižene kamatne stope u konačnici će povećati iznos novca koji držite, a fiksni iznos dospijeća svaki mjesec pomoći će vam da planirate svoj proračun.

Prave kreditne tajne

Problematično je utvrditi kako točno funkcioniraju kreditni rezultati. Poput nuklearne fisije, učenja kineskog i podešavanja sata na vašem DVD playeru,

Profesionalna šminka

Dok se mnoge žene okreću čaroliji šminke kako bi revitalizirale svoj izgled, previše dama postiže rezultat koji je vrlo nimalo