HEKLANJE

Parafinska terapija za ruke

Parafinska terapija vrlo je ugodan postupak pomlađivanja i toniziranja kože lica, ruku i stopala. Ovaj postupak izvodi se rastopljenim i zagrijanim na 55 stupnjeva kozmetičkim parafinom. Neće vam se ponuditi parafinska terapija samo u kozmetičkom salonu, već i u gotovo svakom kozmetičkom salonu, sada je ovaj postupak vrlo popularan. Također nije tajna da je dob žene vrlo lako odrediti rukama, a parafinska terapija ima vrlo dobar učinak protiv starenja. Ovaj postupak ima kontraindikacije.! Ni u kojem slučaju se ne smiju provoditi terapije parafinskom terapijom ako koža ima ozljede, posjekotine, ogrebotine ili bilo kakve pustularne upale.
Ako na koži nema oštećenja ili upala, parafinske kupke će vam samo koristiti. Dakle, prvo što treba učiniti prije postupka je temeljito oprati ruke sapunom i nanijeti tanki sloj bilo koje zaštitne kreme za ruke. Krema se mora nanositi kako biste izbjegli opekline vrućim parafinom, posebno ako imate jako suhu ili nadraženu kožu na rukama. Ako postupak parafinske terapije radite u salonu, ponudit će vam se da na nekoliko sekundi spustite ruke u posebnu električnu kupku, u kojoj se nalazi specijalni kozmetički parafin već rastopljeno i zagrijano na temperaturu od 50-55 stupnjeva. Kod kuće, parafin će se morati zagrijavati u vodenoj kupelji.
Za postupak će vam trebati oko dva kilograma kozmetičkog parafina. Dakle, čim izvadite ruke iz kupke, parafin će se stvrdnuti i stvoriti neku vrstu tanke rukavice na vašim rukama. Potrebno je nekoliko puta uroniti ruke u parafinsku kupku kako bi “parafinska rukavica” bila dovoljno gusta. Nakon što na rukama imate dovoljan sloj parafina, morat ćete prvo staviti široke plastične, a zatim pamučne rukavice kako biste zadržali toplinu i poboljšali blagotvorna svojstva toplog parafina. Nakon 20-30 minuta lako možete ukloniti “parafinsku rukavicu” i diviti se svojim mladim i lijepim rukama.

7 savjeta o web dizajnu

Kako bi svladali umjetnost web dizajna, dizajneri moraju slijediti sljedeće upute: 1. Web dizajneri su sami po sebi trgovci. Web-mjesta