HEKLANJE

Paušalisti: rok za predaju Obrasca PO-SD je 15. siječnja 2017.

TEMU APP 100 E KUPON

Podsjećamo obrtnike obveznike paušalnog oporezivanja dohotka da je zakonski rok za predaju Obrasca PO-SD, najkasnije 15 dana po isteku kalendarske godine. Kako je ove godine 15. siječanj nedjelja, preporučamo Obrazac PO-SD treba predati u Poreznu upravu osobno do petka 13. siječnja 2017. godine ili poštanskom preporučenom pošiljkom s datumom predaje do 15. siječnja 2017. godine.
Godišnje izvješće o paušalnom dohotku na obrascu PO-SD za 2016. godinu sastavlja se na temelju podataka iz knjige prometa te plaćenih predujmova paušalnog poreza i to kvartalno tijekom poreznog razdoblja.
U poslovne primitke potrebno je uključiti sve primitke ostvarene obavljanjem djelatnosti uključujući i sve poticaje i potpore dobivene u vezi s obavljanjem obrtničke djelatnosti. U to ne treba uključivati primljenu novčanu potporu za samozapošljavanje dobivenu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Web 2.0 direktorij

Posljednje dvije godine, upravo ova stranica je jedna od najvećih web 2.0 direktorija. Napravili su ovu aplikaciju kako bi omogućili