HEKLANJE

Pet razloga za održavanje rezervacije u salonu ljepote

Život je grozničav, istina. Toliko puno stvari postoji koje zahtijevaju vaše vrijeme i vašu pozornost. Između posla, djece, obitelji, kućnih poslova, ostaje vrlo mali vremena preostalog samo za vas. Tako da je razumljivo zašto su stvari poput rezervacija u salonima ljepote gurnute na dno vaših prioriteta. Ali je li na kraju vaše liste gdje su stvari poput sljedećeg šišanja? Naravno da nije.
Postoji puno razloga zašto trebate održati vašu rezervaciju. Osim što čete uzeti malo vremena za vlastitu relaksaciju ima mnogo drugih manjih razloga zašto ne bi trebali otkazati vašu rezervaciju. Donosimo vam 5 najosnovnijih savjeta.
1. Održavanje kose redovito vam štedi vrijeme.
Znate kako je, vaša kosa se drži savršeno sve do jednog jutra kada shvatite da je vašoj kosi rok za “podrezivanje” već daleko istekao. I nakon sati koje provedete pokušavajući narediti vašu kosu da “lici na nešto” shvatite da ništa osim šišanja vam neće popraviti loš dan. Ali svi znamo da je taj trenutak šišanja teško dočekati. To znaci da ćete cijeli sljedeći tjedan potratiti pokušajima da napravite nešto od vaše kose dok čekate vašu rezervaciju. Da ste rezervirali prije, tako nešto se ne bi dogodilo. Zato je vrlo važno cesto raditi rezervacije, iako možda mislite da ćete izdržati još koji tjedan-dva.
2. Rezervacije vam štede vrijeme.
Ako vaš stilist ili frizer ima ceste prilike da vašu frizuru drži u savršenoj formi, on ili ona ce s vremenom imati mnogo manje posla da tu savršenu formu vaše frizure i održi. Ako cesto puštate vašu kosu da “zaraste”, vaš frizer ce imati puno više posla da vašu frizuru vrati u normalno stanje. Više posla vodi do više vremena, a svi znamo da vrijeme znaci novac.
3. Danas je najbolji dan da si sredite frizuru.
Naravno da svi misle da ce imati više vremena sljedeći tjedan, ili tjedan iza toga, ili da ćemo imati manje posla nego danas. Mogao sam i ja ovaj članak ostaviti za sljedeci tjedan jer mislim da ću imati više vremena. Ali dali se to stvarno ikad dogodi? Suočite se sa istinom, sljedeći tjedan ce biti isti kao i ovaj. A kada ste zaposleni malo R & R (rest and relaxation) ce vam sigurno dati energije da nastavite dalje.
4. Sljedeća rezervacija je tek tjednima daleko.
Zašto uopće idete kod frizera? Zato što je on ili ona fantastičan i znak kako vašu kosu urediti da izgleda savršeno. Pa ako je vaš frizer odličan vama, vjerujem da je odličan i svima drugima, kao što vjerujem da ima i drugih klijenata koji jedva čekaju da si rezerviraju mjesto za njegove usluge. Ako propustite rezervaciju, mogu proći tjedni i tjedni prije nego dobijete drugu.
5. Poštujte vašeg frizera i vašu rezervaciju.
Kada napravite rezervaciju, vaš frizer izdvoji vrijeme od svoga dana da se brine samo za vas. Ako se ne pojavite ili otkažete u posljednjoj minuti, vaš frizer ce u većini slučajeva završiti sjedeći besposleno i ništa ne zarađujući, a mogao je to vrijeme ispuniti sa nekim drugim klijentom ili provodeći vrijeme sa obitelji. Ako cesto otkazujete rezervacije može se dogoditi da u budućnosti morate dodatno platiti da bi se rezervirali. Ili cak može dovesti do toga da vašu rezervaciju odbiju. Zato dajte si vremena i organizirajte se da stignete većinu stvari obaviti na vrijeme. Ne samo da ce vam vaš frizer zahvaliti, nego i vaša kosa.

8 razloga za izbjegavanje seksa

“Što znači suzdržati se od seksa i zašto se ljudi suzdržavaju od seksa? Psihijatar / psihoterapeut asistent prof. Dr. Rıdvan