HEKLANJE

Pisanje članaka – učinkovit način da poboljšate svoj PR

TEMU APP 100 E KUPON

Saznajte više o mnogim prednostima korištenja imenika članaka!

Korištenjem imenika članaka ne samo da dobivate središnje mjesto za slanje i promicanje svih svojih članaka, već imate i ključ moćnog izvora za vlasnike web stranica i izdavače e-zina/biltena koji traže izvrstan sadržaj za dijeljenje s drugima !



Kada postavite svoj račun s imenicima članaka, možete odmah početi slati svoje članke. Pisanje i slanje članaka iznimno je moćna metoda za promicanje vaših web stranica, proizvoda i usluga. Evo samo nekoliko pogodnosti koje ćete dobiti slanjem članaka u imenik članaka:

=> Povećajte dolazne veze koje upućuju na vašu web stranicu – tražilice koriste veze kao mjerilo za određivanje koliko je vaša web stranica “važna”. Tražilice gledaju na svaku poveznicu koja upućuje na vaše web mjesto kao na “glas” i što više glasova vaše web mjesto dobije, to je viši rang!

=> Povećajte promet na svojoj web stranici, prodaju i mogućnosti slanja biltena – Kada pošaljete članke u direktorij članaka, vaše članke mogu pokupiti druge web stranice, bilteni i e-zinovi. To će stvoriti dodatni promet i rezultirati većom izloženošću!

=> Steknite status “stručnjaka” i postanite priznati kao autoritet u svom području – Objavljivanjem kvalitetnih članaka prepunih informacija, uskoro ćete uživati u statusu autoriteta za svoju temu. To može dovesti do zajedničkih pothvata i mnogih drugih uzbudljivih prilika u kojima inače nikad ne biste uživali!

Ako ste vlasnik web stranice ili izdavač biltena/ezina, imenik članaka pruža vam dinamičan izvor relevantnog sadržaja o temi koji možete besplatno koristiti. Samo zgrabite članke koje želite koristiti, ostavite ih u izvornom stanju zajedno s okvirom resursa koji navodi autora i koristite ih kako želite!

Svi imenici članaka imaju mnogo različitih kategorija sadržaja koje samo čekaju da ih otkrijete! Evo nekoliko ideja za korištenje sadržaja u vašu korist:
# Koristite članke na svojoj web stranici kako biste svojim posjetiteljima pružili korisniji sadržaj i natjerali ih da se vraćaju po još.
# Koristite članke na svom blogu kako biste ga održavali svježim i svakodnevno ažuriranim sjajnim informacijama.
# Šaljite članke svojim pretplatnicima na bilten ili ezine i pružite im svježe uvide o najpopularnijim današnjim temama.

Bez obzira na to kako završite s korištenjem bilo kojeg imenika članaka, sigurni smo da ćete imati velike koristi i nadamo se da ćete nastaviti koristiti naš imenik godinama i godinama dok mi nastavljamo rasti. Uvijek tražimo načine za poboljšanje pa ako imate prijedlog, ne ustručavajte se javiti nam!