HEKLANJE

PISANJE TEKSTOVA NA TEMU KOJU ŽELITE, POVOLJNO I BRZO PISANJE ČLANAKA

Pisanje članaka za web stranicu. Brzo, pouzdano i povoljno pisanje tekstova. Tražite kvalitetnog pisca tekstova za vašu web stranicu, društvene mreže, blog, opise proizvoda i slično na pravom ste mjestu. Ponekad nemate volje ili inspiracije za pisanjem teksta s jedne strane dok s druge strane i sami znate da je u online svijetu tekst glavni ključ uspjeha bez kojeg nema uspješne web stranice.
Tekstovi za web stranice
U stanju smo napisati kvalitetne tekstova za vašu web stranicu bez obzira o kojoj se tematici radi.
Članci za blogove
Naručite pisanje članaka kada i koliko vi želite članaka za vaš blog. Imati blog je odlična stvar koja će privući posjetitelje da se bolje upoznaju s vašim poslovanjem. Vi odaberite temu članka ili pošaljite nam pošaljite samo “naslov” a ostalo prepustite nama.
Statusi za društvene mreže
Nakon dogovora s vama možemo vam jednom dnevno ili jednom tjedno smisliti “status” kojeg ćete objaviti na raznim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, itd…

Prijateljstvo prema Aristotelu

Aristotel se duboko zanimao za pojam prijateljstva. Prema grčkom filozofu, prijateljstvo je najiskreniji i najlakši način na koji nas Eros

Prolaz namijenjen za ohrabrenje

SEO Delhi je vrlo pouzdan za stručnjaka jer je izvanredno personaliziran i omogućuje vam da generišete proces pretraživanja kako želite.