HEKLANJE

Plastična kirurgija Naljepnica Šok

Jedno od neizbježnih pitanja s kojima ćete se suočiti kada razmišljate o plastičnoj operaciji je cijena. U ovom članku govorimo o šoku naljepnica plastične kirurgije za određene postupke.

Plastična kirurgija Naljepnica Šok



Nije potrebno spominjati da je raspravljanje o “prosjeku” bilo čega potencijalno opasan zadatak. U našem kapitalističkom gospodarstvu cijene ovise o nizu čimbenika uključujući lokaciju, kvalifikaciju plastičnog kirurga, broj kirurga u tom području i tako dalje.

S obzirom na ovaj rizik, važno je razumjeti da se sljedeći popisi u vezi s cijenama zahvata plastične kirurgije trebaju koristiti samo kao smjernica. Plastični kirurzi u vašem području mogu naplatiti upravo te cijene, malo više ili malo manje. Ovi brojevi dat će vam raspon koji trebate razmotriti, ali usporedba troškova koje navode plastični kirurzi koje procjenjujete u vašem području jedini je način da odredite trenutnu stopu u vašem mjestu ili gradu. Imajući to upozorenje na umu, slijede postupci i šok cijene koje možete očekivati.

Liposukcija – 3000 do 5000 dolara

Povećanje grudi: 3500 do 8000 dolara

Rinoplastika: 4000 do 8000 dolara

Botox: 300 dolara po mjestu

Podizanje kapaka: 3000 do 6000 dolara



Facelifting: 7.500 do 15.000 dolara

Zatezanje trbuha: 5.000 do 10.000 dolara

Injekcije kolagena: 400 do 700 USD



Gore navedeni postupci su najpopularniji u trenutku pisanja ovog članka. Za svaku postoje varijacije i cijelo vrijeme se nude posve novi postupci. Općenito, što je postupak specifičniji ili noviji, to ćete više platiti.

Nakon što ste naveli gore navedene cijene, važno je da nešto vrlo jasno razumijete. Plastična operacija poboljšat će vaš izgled, ali to je medicinski zahvat kao i svaki drugi. Vaše tijelo će biti modificirano. Baš kao što ne biste odabrali kardiokirurga na temelju njihovih honorara, ne biste to trebali učiniti s plastičnim kirurzima. Ako pronađete više kirurga s kojima vam odgovara, cijena može biti faktor. Nikada ne bi trebao biti primarni faktor.

Iako gore navedene cijene mogu izazvati šok zbog naljepnica, troškovi plastične kirurgije zapravo su značajno pali u posljednjih 15 godina. Zamislite što su nekad bili!



Kreditni uredi

Za svakog zajmodavca, kreditni uredi su najbolje mjesto za provjeru kreditne sposobnosti zajmoprimca. Ako ste posuđivali novac od zajmodavaca, vaša

Život bez dugova

Sanjate li o životu bez tereta pretjeranog duga koji vam visi nad glavom? Moguće je, ali nije lako. Život bez