HEKLANJE

Plastična kirurgija – održiva opcija za baby boomere

TEMU APP 100 E KUPON

Puno je napisano o tome da je ovo desetljeće doba baby booma i njihove sklonosti da izgledaju dotjerano i fit. Mogućnosti plastične kirurgije poput zatezanja trbuha i liposukcije nikada nisu bile toliko popularne. Stariji, imajte na umu da je stručnjak za zatezanje trbuha iz Los Angelesa spomenuo da liposukcija i zatezanje trbuha mogu biti izvrsni za baby boomere. Plastični kirurg iz Los Angelesa Dr.Younai specijalizirao se za zahvate estetske kirurgije, posebice zatezanje trbuha, liposukciju i brahiaplastiku. Njegovo iskustvo, empatija i osjećaj ravnoteže pomogli su mnogim pacijentima da povrate osjećaj vlastite vrijednosti i obnove svoje samopouzdanje.

Muškarci i žene imaju tendenciju pohranjivanja masti na različitim područjima. Muškarci često stavljaju dodatnu težinu oko svojih ruku i trbuha, dok žene imaju tendenciju dobivanja oko bedara i bokova. Dok tjelovježba i dijete smanjuju ukupnu tjelesnu masnoću, ne mogu potaknuti mršavo smanjenje masnoće. Na primjer, sklekovi ne smanjuju salo oko trbuha, ali pomažu smanjiti ukupnu masnoću u tijelu. S obzirom na to, liposukcija pruža put za selektivno uklanjanje masnoće i stoga oblikovanje tijela na načine koji nisu mogući drugim sredstvima. Može li osoba vratiti masnoću na područjima koja su bila liposukcijska? Najvjerojatnije ne. To je zato što se mast taloži samo u masnim stanicama. Budući da se liposukcijom uklanjaju masne stanice s područja koja su usisana, nova će se mast taložiti u drugim dijelovima tijela. Abdominoplastika ili zatezanje trbuha rješava ovaj problem ne samo uklanjanjem viška kože i masnog tkiva, već i zatezanjem trbušnih mišića, čime se ponovno uspostavlja integritet trbušne stijenke.



Tipično zatezanje trbuha ili liposukcija u Los Angelesu može prilično koštati, ali koliko vrijedi vaše samopouzdanje? Mislim da je neprocjenjivo!

Brojne mogućnosti financiranja dostupne su u većini centara za plastičnu kirurgiju, uključujući Kalifornijski centar za plastičnu kirurgiju.

Savjeti o ljepoti za mladenke

1. Svaka mladenka želi da bude lijepa na dan svog vjenčanja. Najvažnije je ne eksperimentirati sa šminkom, bojom kose ili