HEKLANJE

Počinjemo s kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Kada tek počinjete s kreditnom karticom, važno je obratiti pozornost na kamatne stope kreditne kartice. Ako je moguće, razmislite o podnošenju zahtjeva za kreditnu karticu 0 tra. To znači da ćete određeno vrijeme plaćati 0% kamata na svoje kupnje i sve prijenose stanja. Ako ste vlasnik male tvrtke, probno razdoblje s kreditnom karticom od 0 travanj odličan je način da smanjite troškove. Capital One kreditna kartica za vlasnike malih tvrtki odlična je kartica za početak.

Idite na web stranicu Capital One na http://www.capitalone.com kako biste vidjeli pojedinosti male poslovne kartice, Capital One Visa Business Platinum Card. Naći ćete popis značajki koje su specifične za ovu karticu, kao i popis značajki standardnih za svaku Capital One kreditnu karticu. Dok tražite kreditnu karticu od 0 travnja, također možete potražiti informacije za svoje druge financijske potrebe, kao što su računi tržišta novca, osobni ili poslovni zajmovi i dodatne informacije o kamatama na kreditnoj kartici.



Pros

Kada se prijavite za Capital One Visa Business Platinum karticu, kvalificirat ćete se za ove izvrsne značajke:

• Capital One kreditna kartica za mala poduzeća dolazi sa šestomjesečnim probnim razdobljem tijekom kojeg dobivate besplatne kamate na sve svoje kupnje i prijenose stanja. Ako želite objediniti svoj drugi dug po kreditnoj kartici u jednu uplatu s niskim kamatama, ovo je odlična značajka. Možete prenijeti svoja stanja i raditi na njihovom otplaćivanju šest mjeseci bez nakupljanja kamata. Također, ako želite obaviti veliku kupnju, možete se prijaviti za ovu kreditnu karticu od 0 travnja tako da možete platiti kupovnu cijenu artikla bez kamata dodanih na plaćanja. Ovaj proces posebno je privlačan onima koji ne ispunjavaju uvjete za financiranje na nekim maloprodajnim mjestima.

• Ukoliko imate zaposlenike ili poslovne partnere koji će također koristiti kreditnu karticu, možete naručiti dodatne kartice besplatno. Svaka kartica bit će identificirana na vašem mjesečnom izvodu.

• Na kraju godine primit ćete besplatno izvješće od Capital One s detaljima o vašim aktivnostima potrošnje, kvarovima na više kartica, kamatama na kreditnoj kartici i drugim podacima o računu. Ovo je ključno za vaše točno vođenje evidencije i vrlo korisno za porezne svrhe.

• Capital One Visa Business Platinum Card također vam omogućuje da zaradite zrakoplovne milje kada koristite svoju karticu. Ako puno putujete poslovno ili čak privatno, ovo je sjajna pogodnost za vas. Sa svakim dolarom koji potrošite sa svojom Capital One kreditnom karticom, zaradite jednu milju koju možete iskoristiti kod bilo koje zrakoplovne tvrtke po vašem izboru.

• Korisnici male poslovne kartice Capital One ostvaruju pravo na popuste u popularnim trgovcima, restoranima i na turističkim odredištima koji su partneri s kartičnom tvrtkom. Kada kupujete artikle za svoj ured, kao što su zalihe ili oprema, kada iznajmljujete automobile ili plaćate boravak u hotelu, ili kada nadograđujete svoj računalni sustav, automatski ćete se kvalificirati za popuste na redovnu maloprodajnu cijenu.



Zbog ovih i mnogih drugih razloga, jedna od najboljih ponuda kreditnih kartica za 0 travanj je ona od Capital One.

SUŠILO ZA ODJEĆU NA BALKONU

Nakon pranja, rublje se mora osušiti. Ako u stanu postoji posebno opremljena soba ili mjesto, sušenje odjeće nije teško. Ali