HEKLANJE

Pomladite se: mladenačke, svjetlije oči uz estetsku operaciju podizanja obrva

TEMU APP 100 E KUPON

Pomladite se: mladenačke, svjetlije oči uz estetsku operaciju podizanja obrva

Vaše obrve uokviruju najvažniju značajku vašeg lica. Na kraju krajeva, vaše oči su prozor vaše duše i ljudi se kroz njih povezuju s vama! Sve su oči lijepe, ali opuštena koža ili abnormalnosti mogu umanjiti njihovu ljepotu.



Podizanje obrva jednostavan je postupak koji može dramatično promijeniti cijeli izgled vašeg lica. To može biti jedan od najlakših načina za ispravljanje problema s licem koji vas sprječavaju da pokažete svoje najbolje lice!

Što podizanje obrva može učiniti za mene?

Znate li da se koža smatra važnim organom u ljudskom tijelu? Ne samo da pokriva veliku površinu vašeg tijela, već je i prilično težak.

Suha koža je prirodna, posebno tijekom zimske sezone. Jedan od glavnih razloga za suhu kožu je nedostatak vlage. Do nedostatka vlage uglavnom dolazi zbog nedostatka vode u vašoj koži. U prošlosti su neki stručnjaci sugerirali da ispijanje osam do deset čaša vode može pomoći u prevladavanju problema suhe kože. Međutim, medicinski stručnjaci su ovaj lijek smatrali lažnim. Oni vjeruju da pijenje vode može samo pomoći dehidraciji vašeg tijela i vaše kože. Umjesto toga, predložili su da je najbolji način za rehidrataciju kože namakanje u vodi. Namakanje kože od petnaest do dvadeset minuta može vam pomoći da vratite vodu u kožu.

Jedan od najboljih lijekova za kožu bilo bi svakodnevno vlaženje. S velikim brojem hidratantnih losiona na tržištu možete isprobati onaj koji bolje odgovara vašoj koži. Vlaženje kože hidratantnim losionom može pomoći vašoj koži da povrati izgubljenu vlažnost i pomoći joj da zablista.

Kućni lijekovi za suhu kožu
• Nanesite svježi krastavac na lice, oči i vrat. Ostavite 15 do 20 minuta prije nego što isperete. Krastavac može pomoći u sprječavanju mitesera, prištića, suhoće lica i bora.
• Koristite kokosovo ulje kako bismo ga pravilno umasirali na lice. Kokosovo ulje uklanja sve mrlje na licu i daje blistavo lice.
• Korištenje zobene kaše učinkovit je lijek za vašu suhu kožu. Ovaj lijek je otkriven prije otprilike 4000 godina i koristi se i danas.
• Da biste se riješili prištića, pripremite pastu od nima i kurkume u prahu i nanesite je na prištiće. Ovom metodom vaši prištići mogu nestati unutar tjedan dana od prve primjene. Možete ga koristiti jednom dnevno.