HEKLANJE

POMOĆU SEO OPTIMIZACIJE BUDITE PRVI NA TRAŽILICAMA!

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je riječ o SEO optimizaciji i početnicima prva stvar na koju trebate paziti je tekst koji nikako ne smije biti kopiran sa drugih stranica. Za početak vam je potrebna dobra OnPage optimizacija koja obuhvaća meta tagove, alt tagove, title tagove, strong i h1, odnosno tagove naslova. Ukratko onaj dio vaše stranice na kojeg bootovi obraćaju pozornost, a to je HTML koji je vama kao krajnjem korisniku nečitljiv u takvom formatu. Ukoliko imate dobru OnPage optimizaciju i dobar sadržaj stranice posjećenost vaše Internet stranice će biti sve veća i veća a s time i rejting na tražilici.
Kod izrade web stranice birajte stručne osobe koje će vam uz dizajn odraditi i dobru OnPage optimizaciju. Obratite pažnju i na gramatiku jer Google prepoznaje sve oblike, sinonime riječi! Naslov (Title tag) je jedna od važnijih stvari u optimizaciji. Naslov mora biti smislen i kratak kako bi vas posjetitelji iz tih nekoliko riječi znali prepoznati i ocijenili dali je vrijedno posjete ili ne. Neka vam ključna riječ bude što bliža naslovu i nemojte pretjerivati sa dužinom istog. Ključne riječi nemojte ponavljati bezbroj puta. Nakon OnPage optimizacije slijedi indeksiranje web stranice u potpunosti.
Indeksiranje je povezano sa načinom izrade web stranica. Potrebno je izbjegavati način izrade web stranica koje tražilice zasada nisu u mogućnosti shvatiti (javascript, flash stranice, iframe stranice itd.). Nakon toga slijedi OffPage optimizacijacija što je izraz za faktore koji nisu direktno povezani sa promjenama na samim stranicama. Offpage faktori koji utječu na rejting su slijedeći: linkovi sa drugih domena prema vašoj domeni, anchor tekst ili naslov linka, smještaj linka na stranici, jačina linka, starost linka, frekvencija novih linkova, popularnosti domene u industriji, globalna popularnost domene te mnogi drugi faktori. Cilj offpage optimizacije je učiniti domenu što više popularnijom u očima tražilice i to možete isključivo linkovima prema vašoj domeni.
Također na Internetu možete naći bezbroj servisa koje nude SEO optimizaciju na mjesečnom nivou. Da bih vaša stranica bila na prvom mjestu za to je potrebno vrijeme i redovne optimizacije koje ponekad traju mjesecima ili godinama zavisno od konkurencije. Svakako nemojte olako shvatiti to, optimizacija je jako kompleksna i zahtjevna, na njoj se mora non-stop raditi ali opet napominjem samo od strane profesionalca jer se lako može dogoditi da vam ta optimizacija odmogne, tj. da vas Google registrira kao spam i izbriše. Za početak uradite dobru OnPage optimizaciju i poradite na sadržaju stranice to vam je prvi i najvažniji korak za uspješan rejting i početak dobre SEO optimizacije u cijelosti.
Ukoliko posao želite prepustiti nama, kliknite na SEO optimizaciji i javite se!

Moderna odjeća za zimu

Prema posljednjim izbačenim kolekcijama, modni dizajneri vraćaju nam odjeću prošlih vremena, ali u isto vrijeme kreiraju i nove, zanimljive odjevne