HEKLANJE

Popravak izvješća o lošoj kreditnoj sposobnosti – zašto to učiniti sami?

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditno izvješće moćan je komad papira. Zajmodavci to pažljivo promatraju kada odlučuju hoće li vam dati zajam ili ne. Osiguravajuća društva mogu ga koristiti kako bi odredila vaše cijene ili hoće li vas uopće pokriti. Poslodavci mu mogu pristupiti i koristiti ga kao faktor u ponudi posla ili napredovanja. Uz toliki značaj koji se pridaje vašem kreditnom izvješću, apsolutno je bitno da vas informacije koje sadrži prikažu u dobrom svjetlu.

Sami popravite svoju kreditnu sposobnost štedite novac



Prema Zakonu o poštenom kreditnom izvješćivanju, potrošači mogu besplatno osporiti pogreške u svom kreditnom izvješću. Izrada vašeg izvješća, dokumentiranje pogreške, upisivanje pisma i slanje može oduzeti malo vremena, tako da mnogi ljudi unajmljuju agencije za popravak kredita da obave dosadan posao umjesto njih. Nema pravog razloga, osim pitanja vremena, da bacate novac za posao koji lako možete obaviti sami.

Nema tajnih trikova za popravak kredita

Nemojte se zavaravati misleći da nemate znanja da očistite svoje kreditno izvješće i da agencija za popravak kredita zna hrpu kutova koji su vam izmakli. Sve što trebate znati kako biste ispravili pogreške u svom kreditnom izvješću je lako dostupno i nema ništa u procesu što bi trebala učiniti treća strana ili profesionalna agencija koja je specijalizirana za popravke kredita.

Čuvajte se od prevare

Nemojte nasjedati na oglase koji tvrde da agencija može izbrisati lošu kreditnu sposobnost iz vašeg izvješća. Jedino što se po zakonu može promijeniti na kreditnom izvješću su netočni podaci. Ako ste bankrotirali, jedino što će ga zakonski ukloniti iz vašeg kreditnog izvješća je vrijeme.

Agencije za popravak kredita naplaćuju svoje usluge od 400 do 2000 dolara, a stvarnost je da ne rade ništa što vi ne možete učiniti za sebe. Za 30 dolara možete dobiti kreditno izvješće koje navodi vašu povijest sa sva tri kreditna ureda. Ostatak ulaganja u čišćenje vašeg kreditnog izvješća je u vrijednosti vremena koje je potrebno.

Web stranice imenika članaka

Web stranice s velikim sadržajem mogu biti pravi magneti prometa, privlačeći posjetitelje učinkovitije od bilo kojeg drugog oblika online oglašavanja.