HEKLANJE

Popusti na kreditne kartice – pronalaženje prave kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Dostupne su mnoge kreditne kartice s rabatima koje nude opcije rabata koje zvuče predobro da bi bile istinite. S toliko mnogo popusta na kreditne kartice koje treba razmotriti, može biti zapanjujuće pokušavati shvatiti koji odabrati, ako uopće postoji. Razumijevanje onoga što nudi svaka kreditna kartica s popustom, godišnje kamatne stope, godišnje naknade i općih uvjeta i odredbi učinit će stvari puno jasnijima i pomoći će vam u pokušaju da pronađete pravu karticu za sebe.

Pažljivo usporedite ponude rabata



Programi rabata koje nude razne tvrtke za rabate kreditne kartice uvelike se razlikuju. Popusti, u obliku povrata novca, nagrađuju vas s bilo kojim iznosom od 0,25% do 1%, punih 1% i punih 2%. Postotak koji dobivate natrag obično ovisi o iznosu koji kupite. Na primjer, jedna vam kartica može dati 0,5% kada potrošite do 2000 USD, dok zarađujete 2% kada potrošite 6000 USD ili više. Ono na što treba obratiti pozornost pri odabiru kreditne kartice s popustom jesu uvjeti za one koji nude samo “do 1%”, u usporedbi s popustima na kreditne kartice koji nude “punih 1%”, na primjer.

Razmotrite svoje navike trošenja

Popusti vam se pripisuju na temelju vaše potrošnje. Što više kupite, više ćete dobiti u gotovini. Međutim, ovisno o kartici, to se ne mora uvijek odnositi na svaku kupnju koju obavite. Drugim riječima, jedna vam kartica može dopustiti korištenje vaše kartice u bilo kojoj ustanovi, dok druga kartica može zahtijevati da kupujete u određenoj trgovini. Obavezno odaberite rabatnu kreditnu karticu koju možete koristiti u svojim omiljenim trgovinama.

Pokušajte pronaći karticu s niskom kamatnom stopom i bez godišnje naknade

Kreditne kartice s popustom obično imaju veće godišnje naknade i godišnje naknade u usporedbi s drugim karticama. Kartice s visokim kamatama i godišnjim naknadama mogu vam brzo oduzeti cijeli rabat. Još jedna stvar koju morate imati na umu, ako iz mjeseca u mjesec nosite stanje na kreditnoj kartici, povrat novca zapravo neće biti velik. Korištenje kartice pod ovim okolnostima poništava svrhu dobivanja te vrste kartice. Popusti su najbolji za one koji troše puno na svojoj kartici, ali otplaćuju svoja dugovanja.

Osim ako ne potrošite ogromne količine novca na svoju karticu i ponude rabata su visoke, šanse su da nećete dobiti mnogo zauzvrat – neto povrat. Potražite kartice koje imaju vrlo niske godišnje kamatne stope i nemaju godišnje naknade. Na taj način sva zabava skupljanja tih sjajnih rabata neće biti pokvarena.

Klonite se sumnjivih odredbi i uvjeta



Čuli ste ovo mnogo puta, “pročitajte sitna slova.” “Sitni tisak” služi dobroj svrsi u ime tvrtke za kreditne kartice s popustima. Iako obično ima puno teksta, ne mislim da tvrtke koriste sitni tisak samo kako bi uštedjele prostor. Često se sitna slova postavljaju tamo gdje nisu jako uočljiva. Često sadrži detalje koje je važno da znate, ali ne nužno i ono što tvrtka želi da u potpunosti razumijete.

Obratite pozornost na te male-sićušne fusnote. Ponekad ukazuju na isključenja ili ograničenja onoga što tvrtka tvrdi da nudi. Na primjer, ponuda rabata od “2% na sve kupnje” zapravo može značiti 2% na sve kupnje s popisa pridruženih trgovaca. Ovi trgovci možda nemaju proizvode za koje ste zainteresirani ili proizvodi mogu imati visoku maržu.

Također, potražite tekst koji bi mogao biti pomalo varljiv. Kreditna kartica s popustom može tvrditi da vam daje “5% APR-a”, ali čitajući sitni ispis to ćete protumačiti kao da stvarno znači 5% samo na prijenose stanja ili 5% na ograničeno vrijeme.



Nakon što točno znate što tražite, lako ćete odabrati najbolje kreditne kartice s popustom. Usporedite kupnju na internetu i iskoristite sve što rabati na kreditne kartice mogu ponuditi.

Pogled na bodybuilding kao sport

Natjecateljski bodybuilding je sport u kojem sportaši pokušavaju razviti i održati savršeno mišićavo tijelo. Dok natjecatelji u bodybuildingu pokazuju svoju

Covid-19 i seksualnost

“Proglašenjem pandemije COVID-19 od strane Svjetske zdravstvene organizacije 11. ožujka 2020., puno se toga promijenilo u životu svakog od nas.