HEKLANJE

Poslovanje od kuće: uspjeh i običan čovjek

“Ti si jedini koji može koristiti svoju sposobnost. To je velika odgovornost.” – Zig Ziglar

Brojke su nevjerojatne; nevjerojatnih 150 milijuna pojedinaca ostvaruje preko 400 milijardi dolara prihoda od poslovanja kod kuće. Ova brojka zasjenjuje prehrambenu industriju. To čak posramljuje farmaceutsku industriju.



Prema nekim procjenama, poduzetnici koji rade kod kuće zarađuju u prosjeku 63.000 USD ili više godišnje. Sloboda samozapošljavanja omogućuje mnogim vlasnicima tvrtki od kuće da razmotre povratak u korporativni svijet nečemu što bi pod svaku cijenu izbjegli.

Razmotrite neka od ovih otkrića…

Nije bilo tako davno kada su muškarci i žene preuzimali drugi ili čak treći ili četvrti posao kako bi spojili kraj s krajem za svoju obitelj. Neki su pribjegli košnji travnjaka, šivanju, čuvanju djece i drugim neobičnim poslovima kako bi zadovoljili plaćanje ili stavili hranu na stol.

U mnogim slučajevima blisko povezane obitelji u malim gradovima diljem svijeta radile su zajedno kako bi prebrodile teška vremena. Danas je dodatni prihod još uvijek potreban, ili poželjan, u mnogim domovima, ali mogućnosti zarade tog prihoda su se proširile jednako sigurno kao što su se smanjile.

Pod tim mislim da muškarci i žene smanjuju svoje mogućnosti gledajući mogućnosti za stvaranje prihoda unutar svog doma. Oni proširuju mogućnosti marketingom svog poslovanja od kuće publici širom svijeta.

Ova generacija poduzetnika oslanja se na istu premisu kao i njihovi preci u traženju financijskih rješenja tamo gdje drugi možda ne traže. U biti, iskazana potreba je propulzija za razvoj posla koji se pokreće od kuće.

Postoji neobična kombinacija koja može pomoći u pokretanju kućnog poslovanja putem World Wide Weba. Ova smrtonosna kombinacija razvija posao za koji ste strastveni, a istovremeno se suočavate s potrebom za dodatnim obiteljskim prihodom.



Ovi srčani poduzetnici često idu naprijed s mentalitetom “učini ili umri” koji inzistira na tome da neuspjeh nije opcija. To ne znači da te kućne tvrtke nikada ne propadaju, ali ti vlasnici imaju veći interes od onih koji razvijaju kućnu tvrtku kao sporednu djelatnost ili nešto što je osmišljeno da osigura preostali prihod kroz razne partnerske programe.

Svakako postoji mjesto za ove poduzetnike, ali ovaj članak cilja na grubog i individualističkog poduzetnika poznatog u cijelom svijetu.

Jedna od zamki u koju upadaju poduzetnici u financijskim poteškoćama je slijeđenje ideja za ‘brzo bogaćenje’. Stara poslovica koja kaže da ako nešto izgleda predobro da bi bilo istinito, vjerojatno i zvuči istinito. Često se potreba koju imate može činiti važnijom od razvoja pravog posla baziranog na kući, ali istina je da ako niste strastveni u vezi s proizvodom, mogli biste biti potisnuti na posao baziran na kući koji prezirete ili ćete pronaći svoj entuzijazam ocijediti do očaja.



Zapamtite da je zabluda da se možete brzo obogatiti. Možete se kladiti da se netko bogati, ali to vjerojatno nećete biti vi.

Ako razmišljate o poslovanju od kuće, dopustite mi da vam čestitam. Može biti teško, ali i zadovoljavajuće vidjeti kako san postaje stvarnost na vašem putu prema preuzimanju povećanog financijskog pritiska povezanog s dobrobiti voljene obitelji.

Softver za kreditne kartice

Softver za kreditne kartice pomaže trgovcima na malo, bankama, kreditnim sindikatima i drugim tvrtkama povezanim s računima s najboljim rješenjima

Eksperimenti o ljudskom ponašanju

Šokantan dokumentarac redatelja Alexa Gibneya prikazuje najvažnije eksperimente iz socijalne psihologije i njihova ostvarenja u stvarnosti. Socijalna psihologija je grana