HEKLANJE

Poslovna kreditna kartica može pomoći vlasnicima da prijeđu dodatnu milju

Poslovne kreditne kartice, vrlo jednostavno, pružaju prijeko potreban kredit malim tvrtkama, a istovremeno pružaju pametan plan za upravljanje novčanim tokom. Mnogi pružatelji usluga nude detaljna kreditna izvješća kako bi pomogli tvrtkama da poboljšaju svoj kreditni rejting. Kartice mogu pomoći tvrtkama u odvajanju osobnih i poslovnih dugova. Zajmodavci će mjesečno slati izjave kako bi pomogli vlasnicima tvrtki da prate troškove, kao i davati izvješća na mreži.

Niske početne cijene



Jedna od najnižih kartica na Internetu često je Advanta Platinum Rewards kreditna kartica za tvrtke. Kartica nudi vrlo nizak tekući APR, kao i 0% uvodni APR do 15 mjeseci, uključujući 0% APR na prijenose stanja. Morate imati dobru kreditnu sposobnost da biste se prijavili za karticu većinu puta, no nakon što je prihvatite, kreditne linije dosežu do 50 tisuća USD. Nagrade mogu uključivati 5% na nagrade za putovanja ili povrat gotovine, a na nagrade za putovanja ne primjenjuju se naknade.

Poslovne kreditne kartice

Gold Delta Sky-Miles Business Cards nudi BESPLATNO nositelju prve godine i 15.000 bonus Sky-Miles, pri početnoj upotrebi kartice. Vlasnici kartica dobivaju “dvostruke milje” i 0% uvodnog APR-a na kupnju. A malo je tvrtki koje će donijeti odluku o kreditu u manje od jednog sata.

Neke od poslovnih kreditnih kartica nude bonus bodove do 15.000 primjenjivih, mnogo puta, nakon što je vlasnik kartice obavio svoju prvu kupnju. Postoje neke godišnje naknade za neke ponude kartica , ali ako je tako, potencijalni kandidati trebali bi zahtijevati značajku nagrađivanja uz karticu. Neke ponude tvrtkama daju značajne nagradne bodove za svaki dolar potrošen na poslovne potrepštine i usluge. Većina pružatelja ponudit će besplatnu tromjesečnu i godišnju izjavu koja prati troškove prema kategoriji potrošnje.’ Vlasnici tvrtki mogu podnijeti zahtjev za onoliko kartica koliko je potrebno. Osim toga, postoji 0% APR do jedne godine.

Dodatne pogodnosti poslovnih kreditnih kartica mogu uključivati odricanje od štete u slučaju sudara, pokriće za najam vozila, hitne gotovinske isplate i zamjenu kartice. Kartice za poslovanje mogu nuditi usluge postavljanja upita, zaštitu od prijevare, pomoć u hitnim slučajevima tijekom putovanja i sigurnost pri kupnji i “proširenu zaštitu”.

Na primjer, kreditna kartica Business Cash Rebate od American Expressa nudi 0% APR-a za prvih šest mjeseci. Nema ograničenja u programima povrata gotovine, nema minimalnih zahtjeva za izdacima, nema godišnjih naknada, a vlasnik kartice dobiva 5% gotovinskog rabata. Za više informacija posjetite internet gdje možete pretraživati i usporediti neke od najboljih poslovnih kreditnih kartica na mreži!

Podaci o stečaju: neke osnove

Naći se u teškoj financijskoj situaciji može biti zastrašujuće. Suočavanje s mogućnošću bankrota može biti još strašnije, pogotovo zato što