HEKLANJE

Poticaji za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice žele vaše poslovanje. Uostalom, posuđivanje novca ljudima je isplativo. Osim kamata koje će vam se naplatiti, kartičarska kuća također naplaćuje naknadu od trgovaca koji prihvaćaju njihove kreditne kartice. Kako biste pokrenuli posao, većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice spremna vam je ponuditi neke sjajne poticaje – ne samo da se prijavite za jednu od njihovih kartica, već da je koristite za sve, od najma automobila do tjednih namirnica.

Među njima poticaji koji bi vam mogli biti ponuđeni za korištenje određene kreditne kartice su milje za česte letove, minute telefonskih poziva, rabati i povrat gotovine na kupnje, osiguranje za vaše kupnje i više. Evo popisa nekih od najpopularnijih poticaja. Provjerite uokolo kako biste pronašli karticu koja nudi poticaje koji imaju smisla za način na koji koristite svoju karticu.



Popusti

Jedan od najčešćih poticaja za korištenje vaše kreditne kartice je povrat novca ili ponuda rabata. Općenito, dobit ćete 1-5% povrata na razne kupnje. Ovisno o kreditnoj kartici, možete dobiti 1% povrata na većinu kupnji i 5% povrata na kupnje u trgovinama, benzinskim postajama, trgovinama mješovitom robom i ‘članovima trgovaca’. Popust može biti u obliku kredita na vašem računu, darovne kartice na 10 USD, 20 USD ili više dolara kada dosegnete taj iznos gotovinskih rabata ili čeka koji vam je poslala kartičarska kuća.

Milje za česte letove

Još jedan uobičajeni poticaj za kreditne kartice su milje za česte letove koje se mogu koristiti kod brojnih zrakoplovnih kompanija za osobna i/ili poslovna putovanja. Provjerite uvjete i odredbe pojedinačnih kartica kako biste točno saznali kako iskoristiti svoje milje za česte putnike.

Telefonske minute

Novi poticaj koji nudi nekoliko kartičnih tvrtki su telefonske minute za korištenje s svoj račun na mobilnom telefonu. Otkup se općenito vrši putem telefonske kartice koja se šalje kada količina nagradnih minuta dosegne određenu denominaciju, ali tvrtka koja vam izdaje kreditnu karticu može imati drugačija pravila i politike.

Dodatno jamstvo za artikle koje kupite



Nekoliko tvrtki koje izdaju kreditne kartice nude dodatno jamstvo ili pokriće za artikle koje kupite njihovom karticom. Dodatno pokriće dostupno je samo na određenim karticama, uglavnom na Premium karticama. Ako se bilo koji predmet koji kupite pomoću kartica izgubi, ukrade ili se pokvari unutar navedenog jamstvenog roka, kartičarska kuća će ga zamijeniti o svom trošku.

Osiguranje za iznajmljivanje automobila, osiguranje od nezgode na putovanju ili popusti povezani s putovanjem

Ako često putujete i koristite iznajmljene automobile, možda bi bilo logično da imate karticu koja nudi osiguranje kod vas kada vozite iznajmljeni automobil – bez dodatnih troškova. Isto tako, putno osiguranje i popusti za putovanja koji mogu biti dostupni samo vlasnicima te određene kreditne kartice ili su im dostupni po sniženim cijenama.



Registracija kreditne kartice

Neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude registraciju svih vaših kreditnih kartica tako da u slučaju gubitka ili krađe vaše torbice ili novčanika trebate obaviti samo jedan poziv kako biste obavijestili sve tvrtke koje izdaju kreditne kartice. Zgodna je pogodnost za posjedovanje, pogotovo jer je lako zaboraviti karticu koju ne koristite često u žaru trenutka. Iskorištavanje prednosti registra kreditnih kartica jedan je od načina da budete sigurni da su svi vaši vjerovnici obaviješteni da su vaše kartice izgubljene.

Učenje vrijednosti novca

Ovaj članak opisuje kako me je moj otac naučio vrijednosti novca, au isto vrijeme mi je također pokazao kako doći