HEKLANJE

Pravi Beauty Fitness

Fitnes i ljepota mogu biti jedno te isto. Ako ste u formi i zdravi, automatski ćete izgledati bolje. Zdrava unutrašnjost stvara zdravu vanjštinu. Fitnes vježbanjem može vam pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine i poboljšanju tonusa mišića.

Naš izgled odražava zbroj onoga tko smo i kako živimo, a najbolje što možemo učiniti u životu je iskoristiti ono što nam je priroda dala najbolje, bez izgovora, isprike ili pretvaranja.



Ako pokušamo živjeti drugačije, naći ćemo se kako glumimo na pozornici s drugim glumcima i glumicama – velikim pretendentima bez pravih prijatelja, bez pravih ljubavnika, bez pravih veza. Iako shvaćamo da postoji nešto poput “prirodne ljepote”, koja je u nekom smislu izvan svih standarda kulture i povijesti, postoje i “relativni” standardi ljepote.

Svi znamo za modne trendove, stilove i ukrase koji su “in” jedne sezone, a “out” sljedeće. To uključuje kozmetiku, frizure, odjeću, pa čak i tjelesnu težinu i veličinu.

Ovi se standardi mogu razlikovati od zemlje do zemlje, godine u godinu ili čak
među različitim dobnim skupinama u istoj zemlji i godini. Na primjer,
pune figure smatraju se idealnim u nekim povijesnim razdobljima, ali sada se cijene vitke figure – barem u zapadnim zemljama.

Poanta je u tome da se kulturni standardi mijenjaju – a mi ih možemo odabrati slijediti ili ignorirati – jer njegovanje prirodne ljepote ne ovisi o pomodnim hirovima.

Kako bi se skladno slagali, bilo na razini upoznavanja,
udvaranje, ili brak, muškarci i žene moraju prevazići fizički izgled
i u važnije kvalitete koje čine ljudske odnose,
kao što su ljubaznost, prijateljstvo i područja od zajedničkog interesa.

Postoji nešto poput lijepe osobnosti. Ljepota može biti
u načinu na koji osoba razmišlja. Stav ili osmijeh mogu biti lijepi. Ljubav je svakako lijepa, a cijeli život je lijep kad smo zaljubljeni.

Čovjek je uistinu lijep kada je zdrav. Svaka bolest ili oboljenje zahvaća sve dijelove tijela, ponekad i mnogo godina prije nego što se simptomi očituju. Ako tijelo i um nisu zdravi, tada se osoba ne može osjećati niti biti istinski privlačnom.



Dobro zdravlje donosi sjaj koži, zvonkost u glasu, svjetlucanje
oku, a opruga koraku koju ne može naučiti nijedna škola ljepote.