HEKLANJE

Pravo rumenilo za pravi tip kože

Prošli su dani kada su se žene držale jednobojnih rumenila, obično ružičastih ili breskvastih. Danas rumenila dolaze u potpuno novim bojama i različitim formulacijama. Postoji širok niz pametnih novih formula. Glavni izbori su tradicionalni puder, kremasta tekstura, moderni tekući ili gel završni sloj. Tako da sigurno postoji jedan koji odgovara vašem tipu kože.

Rumenilo u prahu je najlakše koristiti. Ako više volite ovu vrstu, odaberite onu koja nije previše svjetlucava ili će vam pojačati bore. Svjetlucava rumenila daleko su nježnija prema zreloj koži jer uklanjaju fine bore, čineći nježnu kožu oko obraza mlađom. A kako vaša koža postaje suša kako starite, možete isprobati formulu hidratantne kreme koja vašoj koži daje laskavi sjaj.



Svi tipovi kože

Desni tip: TEKUĆE MRLJE NA OBRAZIMA
Razlog: Izvrsni su za sve tipove kože i oblike lica, jer možete koristiti malo da postignete prirodnu nijansu boje ili slojem da izgradite sjenčanje do intenzivne nijanse koja će trajati cijeli dan.

Kako se nanosi: Najbolje djeluju na golim obrazima i potrebno ih je nanijeti brzo kako biste izbjegli pogreške. Nanesite rumenilo u prahu preko mrlja na obrazima za vrhunsku postojanost pudera.

Suha ili mješovita koža

Desna vrsta: KREMA
Razlog: Kremasto rumenilo najbolje je ako imate suhu do mješovitu kožu jer nema pudera koji bi stajao na vašim suhim mrljama. Također, tekstura pomaže vašoj koži zadržati prirodan, blistav sjaj.
Kako se nanosi: Lako se nanosi na golu kožu ili preko pudera. Ako imate okruglo lice nemojte sjeniti jabučice obraza nego ga nanesite na jagodice, ukoso prema sljepoočnicama.

Masna koža

Desna vrsta: PUDER
Razlog: klasičan je i savršen za postizanje guste pokrivenosti boje. To je najbolja tekstura za konturiranje jagodica, a idealna je i za masnu kožu jer dobro leži na površini kože i smanjuje sjaj.



Kako se nanosi: Nanesite na obraze u obliku kroasana za prirodno rumenilo.

Zrela koža

Pravi tip: GEL ILI MOUSSE
Razlog: Mousse i gel formule izvrsne su za zrelu kožu i ako želite suptilan rezultat. Mogu se nositi same na goloj koži ili nanijeti na puder prije pudera i manje su neugodne za korištenje od tekućih mrlja. Sve formule moussea nude prilično baršunastu završnicu i stvarno su glatke za nanošenje.



Kako se nanosi: Kada nanosite gel ili mousse rumenilo, nježno ga utapkajte na obraze i vršcima prstiju pomiješajte prema gore i prema van. Ali nemojte ga nanositi na šminku jer ga nećete moći izblendati.

Mogućnosti kućne franšize

Potencijalni primatelji franšize koji traže poslovnu priliku od koje se može pobjeći nikada nisu imali tako veliki izbor. Davatelji franšize