HEKLANJE

Prednosti i nedostaci vođenja kućnog posla

Rad od kuće je aktivnost koja ne znači uspjeh za svakoga. Zapravo, postoje oni koji će to pokušati neko vrijeme samo da bi odustali i umjesto toga ponovno se uključili u radnu snagu. Na pitanje, bit će iskreni u izjavi da je ideja o kućnom poslovanju u početku zvučala lijepo, no na kraju su nedostaci prevagnuli nad prednostima, te smatraju da se odvijaju u tradicionalnijem radnom okruženju. S druge strane ovog novčića su oni koji odbacuju okove od devet do pet poslova i praktički se profesionalno uzdižu svojim poslovanjem od kuće. Ti pojedinci ne mogu zamisliti da će se ikada vratiti tradicionalnom poslu.

Za one radnike koji imaju obitelji, a posebno malu djecu, posao od kuće je ostvarenje sna jednostavno zbog činjenice da će moći provoditi mnogo vremena kod kuće biti dostupni djeci kada su kod kuće, i rade dok su djeca u školi. Ipak, oni koji smatraju da im inače slobodno vrijeme gutaju radni zahtjevi kućnog posla, tradicionalni posao s određenim radnim vremenom bolje je rješenje. Slično tome, ako nemate energije za rad nakon radnog vremena, primjerice kada su djeca u krevetu, vidjet ćete da će posao od kuće doista početi smanjivati vaše dostupno vrijeme za obitelj. U nekoliko slučajeva činjenica da je osoba uvijek kod kuće – prvo s djecom, a zatim na poslu – također predstavlja značajan nedostatak.



Suprotstavljanje ovom nedostatku je prednost toga što ste sami svoj šef, odlučujete i ne morate se više pokoravati tuđoj ideji o tome kako bi se stvari trebale odvijati – pogotovo ako ste vrlo vješti u svom području i znate što treba učiniti i kako to učiniti. Bez dugotrajnog putovanja na posao, imat ćete više vremena da se posvetite svojim vještinama, a time i više mogućnosti da ostvarite profit za svoj kućni posao. Izrazita prednost u mnogim poljima, posebice nekretninama i marketingu, ima neke nedostatke kada ste sami svoj šef, a to su potreba da prihvatite određene smetnje sporednih aktivnosti, kao što su računovodstvo i priprema poreza, koje su obično prepuštene šefu. Slično tome, ako niste početnik, već se oslanjate na motivaciju šefa ili nadređenog, uskoro ćete uvidjeti da vam je to što ste sami svoj šef veći nedostatak, budući da vas nitko neće smatrati odgovornim za napredak i ukupnu produktivnost .

Također razmislite smatrate li da vam je odlazak na teren svaki dan prednost ili nedostatak. Nedostatak ove interakcije s drugim radnicima za mnoge je zanemariv, ali za neke je to vitalna komponenta svakodnevnog života i stoga će im jako nedostajati kada nestanu. Iskrenom procjenom prednosti i nedostataka vođenja kućnog poslovanja bit ćete sigurni da ćete napraviti pravi izbor kada odlučujete želite li ga isprobati ili ne!

Blog Blaster

Internet je postao najbrže rastući medij za pronalaženje proizvoda i usluga. Imate web stranicu, ali niste zadovoljni njenom izvedbom među

Novi sjaj za web razvoj

SEO Delhi Company je relativno novo poslovno područje koje je, kao što ime sugerira, vrlo blisko povezano s tražilicama. Kada