HEKLANJE

Preglednici i partnerski programi

Preglednici

“Čini se da svatko tko na web stranici naljepi oznaku ‘ova stranica se najbolje gleda s preglednikom X’ čezne za lošim starim vremenima, prije weba, kada ste imali vrlo male šanse pročitati dokument napisan na drugom računalu, drugom program za obradu teksta ili neka druga mreža.”



Tim Berners-Lee (izumitelj World Wide Weba)

Bilo da se radi o statičkoj ili dinamičkoj web stranici, ona mora biti vidljiva u bilo kojem web pregledniku. Iako većina web surfera koristi IE (Microsoft Internet Explorer), vaša web stranica mora se pregledavati u drugim preglednicima kao što su Mozilla, Firefox, Opera itd. Zbog činjenice da je IE najpopularniji preglednik, mnogi web dizajneri zanemaruju manje popularne preglednike.

Kada gradite web stranicu, cilj vam je stvoriti izvrsno korisničko iskustvo za sve posjetitelje bez obzira na to koji preglednik koriste.

Partnerski programi idealan su način da svoju web stranicu učinite profitabilnom. Sada postoji tako velik izbor web suradničkih programa koji odgovaraju vama i vašoj web stranici. Možete se pridružiti i zaraditi dodatni prihod putem svoje web stranice ili možete stvoriti vlastiti affiliate program koji drugima omogućuje da profitiraju privlačenjem prometa na vašu web stranicu. U svakom slučaju, affiliate programi trebali bi biti dio cjelovite online poslovne strategije.

Što je affiliate?

Zamislite podružnice kao poslovne partnere. Oni mogu pomoći u reklamiranju vašeg proizvoda, privlačenju prometa na vašu web-lokaciju, pomoći vam u stvaranju potencijalnih kupaca i više. Affiliates su poslovni saveznici koji vam pomažu da uspijete. Ako dobro odigrate svoje karte, oni mogu podići vaše poslovanje na višu razinu. Affiliates su plaćeni samo za rezultate.

Ovisno o affiliate programu obično su plaćeni za prodaju ili potencijalne kupce. Najčešći način plaćanja je cijena po prodaji. Povezane osobe mogu zaraditi postotak od prodaje ili fiksni iznos u dolarima po transakciji. Affiliates su plaćeni za učinak. Ako ne rade, ne dobivaju plaću.



Podružnice plasiraju proizvode izgradnjom web stranica. Isto opće pravilo vrijedi za pridružene web stranice kao i za sve druge web stranice, što više prometa imate, to bolje. Podružnice posvećuju mnogo truda privlačenju prometa na svoje stranice različitim sredstvima kao što su kampanje plaćanja po kliku, optimizacija za tražilice, blogovanje, slanje članaka, razmjena veza i slično. Povezana društva mogu biti pojedinci ili tvrtke.

Treba li mi cjenik?

Pozdrav! Paušalni obrtnik koji pruža usluge i izrađuje vlastite proizvode isključivo po narudžbi (nema klasičan web shop, samo stranicu na

Citroen C3 u mornarskom stilu

Za Citroen C3 dostupne su boje s imenima crveni eliksir, platinasto siva i druge ekstravagantne boje. Za posebno moderan dizajn

Stanley Clarke

Stanley Clarke rodio se 30. srpnja 1951. u Philadelphiji, SAD, u umjetničkoj obitelji (mama mu je je operna pjevačica), tako