HEKLANJE

Pretjerana čistoća uzrok je bolesti

TEMU APP 100 E KUPON

Težiti čistoći je jednostavno prekrasno. Ali, kako kažu, sve najbolje trebalo bi biti umjereno. Istraživači su dokazali da prekomjerna čistoća dovodi do povećanog rizika od razvoja bolesti.
Prema statistikama, tijekom posljednjih pet godina, broj osoba s dijabetesom tipa 1 među djecom dramatično se povećao. Dugo su vremena stručnjaci pokušavali pronaći objašnjenje za tu činjenicu i, konačno, postigli dogovor: cijeli razlog je pretjerana želja roditelja za čistoćom.
Pokusi pokazuju da rijetke vrste bakterija i virusa koji se nalaze u zraku služe kao svojevrsno “otvrdnjavanje” za tijelo. Odnosno, tijelo na njima proizvodi antitijela čak i u djetinjstvu, stoga, sazrijevši, ljudsko tijelo odbija mnoge bolesti.
Jedna je od tih bakterija koja sprečava nastanak dijabetesa tipa 1. Štoviše, njegovo odsustvo u zraku često dovodi do razvoja alergija, astme i mnogih drugih bolesti povezanih sa slabljenjem imunološkog sustava.
Te su zaključke potvrdile studije na laboratorijskim štakorima. Glodavci koji su odrasli u apsolutno sterilnom okruženju 80% češće obolijevaju od različitih bolesti od onih koji su bili u normalnim prirodnim uvjetima.

4 tajne izvrsnog izgleda stranice

Dizajneri, posebno početnici, izbezumljeni su oko toga kako to učiniti. Mora biti atraktivan, zadivljujući, jednostavan za korištenje i funkcionalan. Dakle,