HEKLANJE

Prihod od gotovinskih predujmova

Mnoge financijske tvrtke spremne su ponuditi iznos od 1000 USD onima kojima je potrebno, pod uvjetom da korisnik ima dokaziv izvor prihoda i pristaje vratiti iznos prema navedenom rasporedu otplate tvrtke. Međutim, nepotrebno je reći da biste na kraju otplatili više nego što ste dobili od tvrtke za gotovinski predujam. To je zato što će tvrtka za gotovinski predujam vjerojatno naplatiti kamatu na takvo kreditno posuđivanje.
Dobivanje gotovinskog predujma od 1000 dolara nikako neće biti teško. Morali biste provesti preliminarno istraživanje renomiranih tvrtki s gotovinom koje su spremne posuditi 1000 dolara. Iako je lako pronaći gotovinski predujam od oko 250 do 500 dolara, možda ćete morati malo kupovati kako biste spremili 1000 dolara. Preporuča se da nekoliko opcija ostane otvorenima tijekom vaše potrage za gotovinskim predujmom. Na ovaj način, ako vas jedna tvrtka s gotovinskim predujmom ostavi visokom i suhom, lako se možete prebaciti na drugu.
Iznosi od 1000 dolara i manje smatraju se beznačajnim iznosima prema standardima većih kreditnih tvrtki. Stoga je malo vjerojatno da ćete dobiti zajam od 1000 USD od kreditne tvrtke. Međutim, tvrtke za gotovinski predujam izvediva su opcija za ljude kojima je hitno potrebno oko 1000 dolara. Tvrtke za gotovinski predujam rado bi odobrile vašu prijavu, pod uvjetom da imate dokaziv izvor prihoda. No, tvrtke za gotovinski predujam obično naplaćuju višu kamatnu stopu u odnosu na veće kreditne tvrtke.
Sve u svemu, gotovinski predujam je lijep i brz način za stjecanje toliko potrebne gotovine u trenu. Ali budući da je kamatna stopa na višoj strani, najbolje je uzeti zajam od kreditne tvrtke, ako je moguće. Općenito, trebali biste se obratiti tvrtki za gotovinski predujam samo ako nemate drugog načina za stjecanje gotovine.