HEKLANJE

Prirodno mršavljenje i prekid emocionalne prehrane jednom zauvijek

TEMU APP 100 E KUPON

Kada namjeru spojite sa strpljenjem, tjelovježbom i zdravom raznolikom prehranom, mršavljenje JE MOGUĆE! Bilo da vam je cilj izgubiti 10 funti, 20 ili 100—vi to MOŽETE.

Može biti teško uvijek dobro jesti, bez obzira na to jesu li stres, dosada ili bilo koji drugi emocionalni okidači. Moje slabosti su kruh, sir, kolačići, čokolada, bombone, što god. Živim na Manhattanu i mogu dobiti dostavu delikatesa ili restorana na svoja vrata za 10 minuta…..u bilo koje doba dana ili noći zvoni mi zvono i brzo je tu. Prekrasna, zdrava hrana koju sam jeo taj dan, bilo da je riječ o zobenoj kaši za doručak, organskim salatama ili zdravim juhama ili sendvičima, zelenom čaju – 10 sati ili ponoć dolazi, a ja umirem od gladi!



Za mene su stroge dijete i modne dijete gomila gluposti. Gubitak tjelesne težine dogodit će se ako promijenite svoju prehranu prema zdravoj prehrani i zadržite aktivan način života. Ako se poskliznete i pojedete previše kolačića, a meni se to već dogodilo, to je dobra stvar. Zašto bih to rekao, zaboga? Zato što ćete se na kraju razboljeti i umoriti od one prehrambene kome u koju ste se stavili, a kada ponovno osjetite energiju, kada se upravo vratite kući iz šetnje ili aerobika, vaše tijelo će žudjeti za zdravom hranom koja mu je potrebna — povrćem , voće, zdrave juhe i proteini, itd. Sjetit ćete se kako ste se osjećali iscrpljeno i omamljeno nakon što ste se prejedali i vaše će tijelo žudjeti za celerom, lisnatim povrćem, agrumima, rižom, ribom, crnim vinom ili brojnim drugim zdravim namirnicama ti uživaš.

Hoodia vam može pomoći u obuzdavanju apetita, pokušajte je uz zeleni čaj. Djeluje mi vrlo lijepo, pogotovo noću kad mi treba. Hoodia je moćan dodatak prehrani koji se dobiva iz bodljikave sukulentne biljke nalik kaktusu, a generacijama su ga koristili nomadski južnoafrički Bušmani kao sredstvo za suzbijanje apetita tijekom dugih lovačkih putovanja kroz pustinju Kalahari koja se prostire na 362 500 kvadratnih milja! Iz emisije CBS-a u emisiji 60 Minutes koja je hvalila Hoodiju, Lesley Stahl kaže: “Zamislite da niste gladni cijeli dan, a da ne osjetite nuspojave tipične za većinu tableta za mršavljenje, poput ubrzanog rada srca ili mučnine u želucu.” Ako imate problema s gubitkom težine, Hoodia bi mogla biti vaš najbolji izbor.