HEKLANJE

Pristupite svom unutarnjem Elvisu!

© TSUFIT 2007

Jeste li uhvatili finale American Idola prošle godine između Taylor Hicks i Catherine Kako se zove? Tko je pobjedio? Onaj s najboljim glasom? Ili onaj s najviše osobnosti?



Reći ću vam tajnu, nešto što nitko nikad ne govori poduzetnicima. Ne radi se o tome da budete najbolji! Nikad nije bilo. Ipak, toliko mnogo poduzetnika gubi svoje vrijeme i novac hvaleći se da su najbolji. “Mi prodajemo najbolje doohickeys…” “Pružamo najbolju korisničku uslugu…” ‘

Glupo je hvaliti se da si najbolji! Zašto? ‘Uzrok
1. Svi to govore.
2. Vjerojatno nije istina.
3. Ionako ti ne vjerujemo
Ali ne brini zbog toga, jer
4. Ne tražimo uvijek najbolje.

Pogledajte pjevače. Najpoznatiji. Najvoljeniji. Jesu li najbolji? Rod Stewart ima što, 92? I još uvijek izbacuje hit albume! “Misliš li da sam seksi?” Nema Roda. ja ne. Ne prije 30 godina kada je pjesma izašla i sigurno ne sada. Ali nekako je gerijatrijski Rod uspio pomaknuti svoju imovinu na American Idolu zajedno s Taylor Hicks! U međuvremenu jadna Catherine radi jadne epizodne uloge u Ružnoj Betty.

Faktor “To”.
U showbiznisu postoji izraz “Imaš ‘to’.” Što je to”?

Razlog zašto to zovu “to” je taj što je to teško opisati riječima. Ima neke veze s karizmom, magnetizmom, moći privlačenja i zadržavanja publike. Iskreno, Rod Stewart to nikada nije radio za mene, ali Elvis je definitivno imao “to”.

Pristupite svom unutarnjem Elvisu
Upravo sam gledao film o Elvisovom životu. Zašto su ljudi toliko fascinirani Elvisom? Zašto mi još uvijek govore “Tsufit, upravo sam vidio Elvisa u trgovini!” kada je umro prije rođenja Britney Spears? Zašto? Jer tako velika osobnost nikad ne umire.

Zašto je tip bio takva zvijezda? Je li to bio njegov izgled, njegova osobnost, njegov glas, njegova glazba? Vjerojatno su to sve te stvari—zajedno s tom magičnom stvari zvanom “to”, ali čak i s Elvisom, trebalo mu je neko vrijeme da pronađe svoje unutarnje “to”.



U filmu, doku-drami (ili shlock-u-drami), Elvis ulazi u Sun Records, mali studio za snimanje u Memphisu, kako bi pjevao za Sama Phillipsa. Elvis pjeva kao Bill Monroe; pjeva kao Bing Crosby; pjeva kao jučerašnja vijest. Samo još jedan pjevač. Dime tucet.

Čak ni za Elvisa nije bilo lako pronaći svoj izvorni glas. Ali on je nastavio s tim, a Phillips ga je nastavio gurati. Na kraju ga je pronašao. A ostalo je povijest!

Kakve to veze ima s poduzetnicima? Sve!



Moraš pronaći svoj izvorni glas. Morate kopati dalje od uobičajenog. Morate pronaći osobnost svoje tvrtke i onda je morate pokazati. Morate pristupiti svom unutarnjem Elvisu!

Učinite to i gledajte kako vaša zvijezda sjaji.

Analiza prometa na web stranici

Analiza statistike vašeg web prometa može biti neprocjenjiv alat iz više različitih razloga. Ali prije nego što možete u potpunosti

4 faze dizajna web stranice

Faza 1 – Stil ispred suštine Prva faza je dizajn stranice koju glavni izvršni direktor, investitori rizičnog kapitala i oglasne

Kućne poslovne prijevare

Pokretanje kućnog posla lako je pretvoriti u stvarnost, ali postoji mnogo prijevara na internetu zajedno s legitimnim ponudama za posao.