HEKLANJE

Problem s jeftinim sunčanim naočalama

TEMU APP 100 E KUPON

Jeftine sunčane naočale su posvuda. One su popularan besplatni dar tvrtki koje žele ispasti trendi, a prodaju se u svim trgovinama u blizini plaže, kao i svugdje gdje ljudi često idu ljeti (tematski parkovi, na primjer). No trebali biste biti vrlo, vrlo oprezni s jeftinim sunčanim naočalama, jer iako vam se čini da vam one pomažu u zaštiti od sunca u očima, zapravo mogu učiniti više štete nego koristi.

Problem je u tome što jeftine sunčane naočale ne štite od ultraljubičastih zraka, zraka koje mogu uzrokovati probleme poput raka oka i katarakte. Umjesto toga, zavaravaju vaše oči da misle da je mrak iako zapravo nije, što uzrokuje širenje zjenica vaših očiju, propuštajući mnogo više UV zraka nego inače. Ovo znatno povećava količinu štete koju sunce može učiniti vašim očima. Iako biste ih možda rado koristili da vas sunce ne zasljepljuje, ako to činite često možete značajno naštetiti svom zdravlju. Ako imate par jeftinih sunčanih naočala – ili ste ih dobili besplatno – najbolje je da ih, kad se sve uzme u obzir, bacite u smeće.



Naravno, suprotnost jeftinim sunčanim naočalama nisu nužno one skupe. Sunčane naočale koje želite su one koje nude 100% zaštitu od UV zraka, ali one zapravo mogu imati vrlo razumnu cijenu – i sve dok pratite gdje ih stavljate na kraju ljeta, mogu vam trajati desetljećima. dolaze, što ih čini još boljom vrijednošću. Trebali biste potražiti neku vrstu službene potvrde da su sunčane naočale prošle testove i za UVA i UVB zaštitu i kupovati samo u trgovini kojoj vjerujete, po mogućnosti od etabliranih ljekarnika.

Izgradnja vaše online trgovine

Internet je izvrstan u izjednačavanju poslovanja. Gdje drugdje možete postaviti stranicu i odmah se natjecati s velikim tvrtkama na međunarodnoj

Savjeti za uštedu plina

Unatoč cijenama benzina blizu ili iznad 3 dolara po galonu u raznim dijelovima Sjedinjenih Država, Amerikanci još uvijek pune svoje