HEKLANJE

Prodavanjem na internetu do zarade novca

Prodaja i zarada novca je ono što održava ovaj svet, i to je također teško postići. Zato ću vam ja reći neke od tajni koje će vam doneti dobar novac na Internetu.
Kako prodavati na Internetu i kako zaraditi novac prodavanjem?
Prva stvar koju treba da znate je da svaki korisnik I kupac ima potpuna prava, nikad se ne mešajte u njihovim mišljenjima, zato što će oni pomisliti da štetite njihovoj inteligenciji ili teritoriji I mogli bi da izgubite prodaju.
Znam da je teško ne mešati se, ali je najbolji način da prodate nešto, ako vas korisnik pita za vaše mišljenje onda budite pošteni I prodajte.
Sad, kako I gde prodati nešto na Internetu, gde vas korisnici ne mogu videti kao osobu, gde ne znaju ko je pokretač biznisa.
Da bi bili uspešni u prodavanju I zarađivanju novca na Internetu mora da je vaš profil čist I sa puno informacija, avatara ili slika, svedočanstva i naravno morate imati portfolio, lista proizvoda i stvari koje prodajete mora da izgledaju dobro I moraju biti izložene do najmanjeg detalja.
Recite kupcu šta prodajete, šta je svrha proizvoda, ko ga je još kupio I kakvo je njihovo mišljenje o proizvodu.
Takođe napišite neki tekst od poverenja, lajkovanje ovog proizvoda je 100% sigurno, ili…nigde nećete naći ovaj proizvod po nižoj ceni, itd.
Kad uradite sve ove stvari, onda će vam prodaja ići odlično I zaradićete dobar novac.
Gde prodavati na Internetu?
Ako želite da prodajete proizvode sa veliki iznosom onda trebate prodavati na veliko, registrujte se na sajtovima kao što su eBay. Amazon, itd.
Ja ću vam reći najbolje mesto gde možete prodavati stvari I zaraditi dobar novac iz vašeg doma.
eBay – Ovaj sajt zaslužuje da bude na prvom mestu, napravljen 1995 od strane Pierre Omidyar koji ga je napravio da bi prodao svoj polomljeni laser i sada je najveći aukcijski I kupovni sajt na Internetu.
Amazon – Napravljen 1995 od strane Jeff Bezos na putovanju, I sada je najveći prodavac na malo. Također preporučujemo da pročitate članak, kako zaraditi na amazonu
Etsy – Kupujte i prodajte ručno rađete ili urbane stvari, umetnička dela I zalihe
Overstock – Kupujte stvari kao što su posteljine, nameštaj, ogrlice, satove, elektroniku, odeću, knjige…

Japansko ravnanje kose

Japansko ravnanje kose je kemijski proces koji može i najkovrčaviju kosu učiniti ravnom. Žene koje vole ravan izgled obično će