HEKLANJE

Produženje i podizanje trepavica

Podizanje trepavica danas je jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. Za samo nekoliko sati ovaj postupak daje vašim očima ljepotu koja će privući poglede. Izgled žene može biti različit – skroman, grabežljiv, seksi. Ali glavna stvar u tome je izražajnost. A sada je to vrlo lako postići. Zahvaljujući modernim tehnologijama i neograničenim kozmetološkim mogućnostima, gotovo svaka djevojka može si priuštiti duge i lijepe trepavice pribjegavajući postupku produženja. Podizanje trepavica danas je jedna od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. Za samo nekoliko sati ovaj postupak daje vašim očima ljepotu koja će privući zadivljene poglede. Uz to, pojednostavit će vam život – sada ne morate uklanjati trepavice maskarom – imate prekrasne trepavice u bilo koje doba dana.
Ali neke djevojke i dalje trebaju stotinu puta razmisliti prije nego što napune trepavice. Poželjno je odbiti ovaj postupak za one mlade dame čije su oči sklone alergijama. Ako nosite leće, tada vam je i kontraindicirano produljenje, jer će razdoblje nošenja umjetnih trepavica biti kratkotrajno.
Sada predlažem da shvatite koje su sve vrste zgrada iste. Dakle, najpopularnija u današnje vrijeme je trepavica. Na svaku trepavicu majstor će vam zalijepiti umjetnu trepavicu koja može biti izrađena od nerca, svile ili silikona. Njihova duljina može varirati od 7 do 15 cm, pa se trepavice mogu proširiti na najrazličitije duljine. Prednost ovog postupka je što će vaše trepavice izgledati prirodno. Postupak vam neće naštetiti, a trepavice nosite dulje vrijeme. Ispadat će po jedan komad, što je neprimjetno za znatiželjne oči. Zalijepljene trepavice ne biste trebali osjetiti. Ali ako vam i dalje stvaraju određene neugodnosti, preporučljivo je ukloniti ih. Korekcija se može obaviti jednom mjesečno, to će biti sasvim dovoljno za nošenje trepavica do šest mjeseci.
Postoji i nakupljanje grede. Za to majstor koristi gotove snopove trepavica, koje se lijepe u redovitim razmacima duž konture. Paketi nisu prikladni za stalno nošenje, jer su prilično teški, pa ih je bolje koristiti samo za posebne prigode kada trebate izgledati sjajno. Na primjer, produženje greda može se obaviti prije vjenčanja ili drugog sličnog praznika. Postupak će vam oduzeti malo vremena, ako ga usporedite s ekstenzijama trepavica, a platit ćete ga nekoliko puta manje.
Neposredno nakon postupka nadogradnje trepavica, ne biste trebali močiti cijeli dan, a oči ne morate dodirivati rukama. Ne možete koristiti za njegu kapaka, proizvode koji sadrže ulja, kao i masne kreme. Ne preporučuje se posjet kupalištu i sauni, ali solarij vam nije zabranjen. Savjetuje se nježno češljanje trepavica nakon tuširanja ili nakon spavanja, ali ne biste ih trebali koristiti maskarom. Međutim, za tim uopće nema potrebe.

Kreditno bodovanje – je li važno?

Ako zajmoprimac ima zadovoljavajuću kreditnu povijest i sposobnost pravodobnog plaćanja, zajmoprimac se može smatrati glavnim zajmoprimcem i ocijeniti kao zajmoprimac