HEKLANJE

Proizvodi koji pomažu u uklanjanju toksina iz tijela

TEMU APP 100 E KUPON

Kroz život naše tijelo apsorbira mnoge štetne toksine iz okoline, a to se događa gotovo svakodnevno. Ne kontroliramo količinu toksina koji do nas dolaze hranom, zrakom ili vodom. Gotovo je nemoguće izbjeći ulazak toksina u tijelo, ali oni se uvijek mogu ukloniti, na primjer upotrebom prirodnih proizvoda. Oni će izliječiti vaše tijelo, kao i poboljšati njegovo stanje. Razgovarajmo o tim proizvodima.
Uklanjanje toksina iz tijela pomaže poboljšati dobrobit, riješiti se otrovnih tvari, poboljšati funkcioniranje unutarnjih organa i povećati imunitet tijela. Prirodni proizvodi pomoći će u detoksikaciji na početku svake sezone.
Evo popisa ovih čudotvornih proizvoda:
Limun
Svježe iscijeđeni limunov sok savršeno uklanja toksine iz jetre. Pod njegovim utjecajem svi štetni metali (olovo, aluminij, živa) napuštaju tijelo u najkraćem mogućem roku. Limun je također dobar laksativ i diuretik koji pomaže u čišćenju tijela od nakupljenih štetnih elemenata.
Peršin
Bogat vitaminima A i C, peršin osigurava zdrav rad debelog crijeva, bubrega, slezene, pluća i jetre. Dobro se nosi s uklanjanjem toksina iz krvi, osiguravajući tako pravilan rad unutarnjih organa.
Zeleno lisnato povrće
Jesti sirovo zelje važan je čimbenik detoksikacije tijela. Klorofil omogućuje tijelu da se riješi nakupljenih štetnih metala i pesticida, a istovremeno štiti jetru. Fitokemikalije povećavaju protok krvi u jetri i bubrezima, poboljšavajući sposobnost samočišćenja tijela.
Zeleni čaj
Zeleni čaj djeluje ne samo kao antioksidans, već ima i niz zdravstvenih blagodati. Snižava kolesterol, napada stanice raka, potiče mršavljenje, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, jača imunitet i bori se protiv infekcija. S obzirom na sposobnost uništavanja štetnih bakterija, zeleni čaj sprječava karijes i pomaže kod trovanja hranom.
Zeleni čaj snižava kolesterol, napada stanice raka, potiče gubitak kilograma, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti.
Češnjak
Svježi češnjak čisti arterije i crijeva, boreći se protiv virusa, kvasca i parazita koji ulaze u tijelo. Ovaj čarobni proizvod sadrži antioksidanse, spojeve sumpora, vitamin C i flavonoide koji djeluju protiv raka. Osim toga, češnjak savršeno čisti dišne ​​putove, uklanjajući stvaranje sluzi.
Artičoke
Artičoka se već dugo koristi kao biljni lijek. Pomažu normalnom funkcioniranju probavnog sustava, smanjuju nakupljene masnoće u jetri, poboljšavaju funkcioniranje žučnog mjehura i dobar su diuretik.
Potočarka
Veliki broj minerala i klorofila u ovoj zelenoj boji održava zdravu cirkulaciju krvi, diuretik je, uklanja karcinogene tvari i ubrzava detoksikaciju tijela.
Crvena repa
Ovo crveno povrće čisti jetru i krv, pomaže probavnom procesu, normalizira bubrege i limfni sustav. Cikla je bogata kalijem, fosforom, magnezijem, kalcijem, vlaknima, fitokemikalijama i antioksidansima.
Crvena repa čisti jetru i krv, pomaže probavi, normalizira rad bubrega i limfnog sustava.
Brokula
Važna komponenta ove hranjive kulture je sulforafan, koji pomaže u borbi protiv raka i bakterija. Prilikom žvakanja brokule, sadržani glukorafanin pretvara se u sulforafan i oslobađa jetru od toksina koji su se u njemu nakupili.
Svježe voće
Prirodno voće sadrži kiseline potrebne za uklanjanje toksina iz krvi, pročišćavanje stanica i normalizaciju tijela. Voće tijelu daje snagu, energiju i zdravlje.