HEKLANJE

Proizvodi za maženje koji se osjećaju kao u raju

Bez obzira na to penjete li se na poslovnoj ljestvici ili ste zatrpani organizacijskim zadacima oko kuće i djece, luksuzni odmor u egzotičnom raju može se činiti kao nemoguć san. Možete samo maštati o vanjskoj masaži među mirisnim otočkim cvijećem ili o drijemanju nakon uživanja u marendi zreloj od plodova svježih s vinove loze.

Možda nemate vremena ili novca za vrhunski izlet u toplice, ali danas je sve što je potrebno odlazak u vaš lokalni supermarket, ljekarnu ili trgovinu zdrave hrane kako biste se pretvarali. Najnoviji proizvodi za njegu i osobnu njegu prepuni su egzotičnog voća i biljnih sastojaka koji ne samo da će učiniti da se osjećate izvrsno, već ćete i izgledati izvrsno.



Egzotično voće ima niz blagodati ljepote. Na primjer, šipak i liči pomažu osloboditi vašu kožu toksina, izglađujući teksturu i ton. Tko je znao da je kumkvat tako bogat ultra-hidratantnim vitaminom C? Smokva zapravo može smiriti kožu koja je pod stresom. Osim toga, svi ti bogati sastojci stvaraju raskošne mirise koji umiruju vašu dušu i podižu raspoloženje.

Najnoviji “usjev” egzotičnih proizvoda za osobnu njegu uključuje Nature’s Gate Organics Fruit Blends – šampone, regeneratore, losione za tijelo i sapune za ruke – sve prožeto certificiranim organskim biljnim esencijama. Egzotično voće i biljni sastojci, uključujući pačuli, ružu geranium, divlji đumbir i crveni čaj, zajedno stvaraju nevjerojatno ukusno, opuštajuće iskustvo. Osim toga, ovi proizvodi božanstveno mirišu i ne sadrže jake kemikalije i životinjske sastojke.

Zato, zavalite se u kadu, zatvorite oči i pustite da vas mirisi dalekih zemalja odvedu na putovanje. Možda nećete dobiti suvenir na majici kratkih rukava, ali se nećete morati gnjaviti s putovnicom ili kaosom u zračnoj luci. I izgledat ćete predivno!

Ascendentni znak

Tehnički govoreći, vaš rastući znak, ili ascendent, odražava znak zodijaka koji se penjao na istočnom horizontu u trenutku kada ste