HEKLANJE

Pronađite najisplativije kreditne kartice

Chase Travel Plus Platinum

Uz Chase TravelPlus Visa® karticu, vaše kupnje će zaraditi bodove koji se mogu iskoristiti za razne nagrade za putovanja, uključujući zrakoplovne karte, boravak u hotelima, krstarenja i iznajmljivanje automobila. Putujte u zemlji ili inozemstvu bez datuma zamračenja.



Chase Travel Plus Platinum Visa kartica posebno je dizajnirana za one koji često putuju. Članovi kartice dobivaju jednu kilometražu za svaki dolar koji potroše na opće kupnje. Ovi se bodovi mogu zamijeniti za besplatnu putnu kartu koju odaberete avioprijevoznik. Možete birati između preko 250 zrakoplovnih prijevoznika, tako da je zajamčeno da bi vaš omiljeni zrakoplovni prijevoznik trebao biti na popisu. Ako želite, svoje bodove možete zamijeniti i za najam automobila, besplatni hotelski smještaj ili besplatno krstarenje.

Hilton HHonors Platinum Card od American Expressa

Hilton HHonors je hotelska nagradna kreditna kartica koja također svojim članovima kartice daje priliku da zarade bodove za kilometražu za besplatno putovanje ne samo s jednom već s 50 različitih podružnica zračnih kompanija. Postoji više od 2800 Hilton hotela koji sudjeluju u programu u kojima možete odsjesti i zaraditi bodove gdje god se nalazili. Ova hotelska kreditna kartica izvrsna je za one koji često lete i često moraju provoditi dane u hotelima i gostionicama. S HHonorsovim Double Dip® stilom zarade zasigurno možete najbolje iskoristiti svoje nagradne bodove i odabrati nagradu koja vam se sviđa. Članovima je također dopušteno promijeniti stil zarade Double Dip koji su odabrali. Postoje tri stila Double Dip Earnings koje možete izabrati.

Chase PerfectCard MasterCard

Ovo je izvrsna kreditna kartica za kupce koji su često na putu. Daje velikodušan popust od 6% na SVE kupnje goriva na BILO KOJOJ benzinskoj postaji tijekom prvih 90 dana i 3% popusta na SVE kupnje goriva na BILO KOJ benzinskoj postaji nakon toga. Također daje 1% rabata na opće kupnje. Također možete uživati u 0% APR-u do 6 mjeseci.

Capital One Business Platinum bez gnjavaže Miles SM

Ova je kartica posebno stvorena za vlasnike tvrtki koji žele maksimizirati prednosti koje mogu dobiti korištenjem kartice. Ima početnu APR od 0% na kupnje do prosinca 2008. i neke vrlo uzbudljive opcije nagrađivanja.
Kao vlasnik kartice Capital One Business Platinum with No Hassle Miles, svaki dolar koji naplatite na svojoj kartici daje vam pravo na jednu milju. Možete skupiti onoliko milja koliko možete bez brige o datumima zamračenja. Ne ograničava vas na jednu pridruženu zračnu tvrtku tako da možete letjeti bilo kojom zračnom linijom koju želite. Još jedna sjajna stvar u vezi s ovom nagradnom karticom za putovanja je da svoje milje možete zamijeniti za gotovinu, darovne kartice ili robne nagrade umjesto putovanja.



Ostale izvrsne značajke ove poslovne kreditne kartice su besplatne dopunske kartice za vaše zaposlenike s individualnim ograničenjima potrošnje i besplatnim godišnjim sažetkom vašeg računa. Također nema godišnju naknadu i dopušta kreditni limit do 20.000 USD.

Advanta Platinum s nagradama

Advanta Platinum s nagradnom karticom odlična je poslovna nagradna kartica s povratom novca. Ima početni APR od 0% na prijenos stanja tijekom 15 mjeseci i niski fiksni APR od 7,99% nakon toga. Poduzeću daje visoko kreditno ograničenje, zaštitu od odgovornosti od prijevare od 0 USD, nema godišnju naknadu, nema ograničenja u pogledu nagrada koje možete zaraditi i mogućnost odabira između gotovine ili nagrada za putovanja. Naziv vaše tvrtke također će biti otisnut na vašoj kreditnoj kartici kako bi se poboljšao imidž vašeg poslovanja.



Podsjetnik

Ovo su samo neke od najisplativijih kreditnih kartica dostupnih na tržištu. Ne zaboravite provjeriti potpune Uvjete i odredbe svake nagradne kreditne kartice o kojoj smo ovdje raspravljali prije podnošenja prijave.

DJELUJ! Premium i nekretnine

DJELUJ! Premium and Real Estate upravlja izgledima i kupcima stručnjaka za nekretnine na brz, učinkovit i produktivan način. Nema razlike

Heklani Dodaci za Eleganciju

Kao strastveni zaljubljenik u svijet kukičanja, ne možete ignorirati čaroliju koju heklani dodaci unose u vašu garderobu. Uz njih, svaki