HEKLANJE

Prvi pogled na novu Opel Astru

TEMU APP 100 E KUPON

Danas je Opel objavio prve slike potpuno nove generacije svoje hit Astre, koja će postati prva ponuda u cijeloj povijesti modela, koja će biti dostupna i u elektrificiranoj verziji.
Opelove slike nove Astre pokazuju da je njezin dizajn u potpunosti u skladu s trenutnim stilom marke, uključujući tipični Opel Vizor prednji kraj, prednja svjetla IntelliLux, novi logotip marke, pozicioniranje modela na sredini u stražnjem dijelu kabine, kao kao i izvedba nove generacije Pure Panel na prednjoj ploči.
Opel kaže da će nova generacija Astre biti dostupna u dvije glavne verzije karoserije – hatchback s pet vrata i karavan Sports Tourer, a proizvodnja će započeti ove godine u Rüsselsheimu.
“Buduća Astra otkrit će novo uzbudljivo poglavlje u 30-godišnjoj povijesti našeg kompaktnog modela”, rekao je Michael Loscheler, izvršni direktor Opela. “Uvjereni smo da će sljedeća generacija Opel Astre ostaviti izuzetno snažan dojam i privući mnogo novih kupaca za marku.”

Pocrvenite

Rumenilo na licu vrlo je bitno za postizanje svježeg izgleda. Lagano nanošenje rumenila može unijeti svjetlinu i život u vaše