HEKLANJE

Različite tinte za različite pisače

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od najčešćih aspekata raznih ispisa kod kuće ili u svom poslovnom prostoru je zamjena vašeg spremnika s tintom. Uložak ili patrona za tintu je samo zamjenjiv dio kod tintnih pisača, sadrži i tintu, a ponekad ima ispis same glave koja se prostire na tintu na papiru. Stvarni dizajn spremnika s tintom ovisi o proizvođaču ali općenito gledano kod tintnih pisača zajedničko je da sadrže spremnike s crnom tintom i spremnike s tintom crvene plave i žute boje. Često patrona sadrži mikročip koji komunicira s pisačem, uputom kada je spremnik tinte pri kraju. Većina vrsta trgovačkih spremnika s tintom koristi toplinski inkjet.
Spremnici koji koriste tintu i čija je tinta malo kvalitetnija od drugih proizvođača su Canon i HP.
U ovom dizajnu, spremnik tinte sadrži mali grijač odnosno element koji isparava tinte unutar mlaznice i na taj način se prenosi na papir te dobivamo sliku ili tekst kojeg smo prethodno poslali s računala. Nasuprot tome, Epson spremnik za tintu sadrži jednu vrstu kristala, čiji se oblik mijenja u smjeru u kojem je potrebno, omogućava izmjerena količina tinte koja izlazi i se raspršuje se na papiru.
Dizajn i elektroničke razlike između različitih vrsta spremnika s tintom proizvedenih od strane raznih tvrtki obično predstavlja da nema kompatibilnosti u spremnicima s tintom jer nisu od strane istog proizvođača pisača.

Kako biti štedljiv kupac

Štedljiv kupac ima vještine i načine gledanja na stvari koje mu pomažu da iskoristi prilike za uštedu novca u životu.