HEKLANJE

Refinanciranje nakon bankrota – zajmodavci za refinanciranje loše kreditne sposobnosti

Refinanciranje hipoteke na vašu kuću nakon bankrota može staviti dodatni novac u vaš džep kako biste financirali velike projekte poboljšanja doma i smanjili mjesečne otplate hipoteke. S druge strane, bankrot može uništiti sve šanse za osiguranje niske stope. U ovom slučaju refinanciranje bi bilo besmisleno. Prije refinanciranja kontaktirajte nekoliko refi zajmodavaca i informirajte se o svojim mogućnostima.

Praktični razlozi za refinanciranje hipotekarnog kredita



Refinanciranje hipoteke služi u mnoge svrhe. Primarna osnova za refinanciranje uključuje niske kamatne stope na hipotekarne kredite. Stoga vlasnici kuća koji su dobili hipoteku s stopom većom od 8 posto mogu refinancirati za stope od oko 5 ili 6 posto i uživati u uštedama.

Cilj refinanciranja je osloboditi novac. Mjesečna ušteda mogla bi ići na ulaganje, štednju itd. Štoviše, neki vlasnici odlučuju povećati ukupne troškove svog doma dobivanjem refinanciranja gotovine. Ova metoda podrazumijeva posuđivanje novca iz kapitala vašeg doma. Ovo je idealno za konsolidaciju duga, projekte poboljšanja doma itd.

Poboljšajte kreditni rezultat prije refinanciranja

Ako se refinancira odmah nakon bankrota, male su šanse da dobijete nisku stopu. Stoga bi mogao biti mudar izbor poboljšati kredit prije podnošenja zahtjeva za novi hipotekarni zajam.

Prije refinanciranja nabavite kopiju svog kreditnog izvješća i ocjene. Nastojte povećati svoj kreditni rezultat u sljedećih šest mjeseci do jedne godine. Da biste to učinili, morat ćete uspostaviti nove kreditne linije. To bi mogla biti osigurana kreditna kartica, račun za plaćanje u trgovini, kartica za gorivo itd. Pokušajte otvoriti tri nova kreditna računa. Nemojte gomilati puno dugova. Ako je moguće, plaćajte kreditne kartice svaki mjesec.

Koristite internet da pronađete i usporedite Refi zajmodavce

Nekoliko zajmodavaca nudi pakete refi kredita pojedincima koji su prošli bankrot. Drugorazredni zajmodavci i hipotekarni zajmodavci s lošom kreditnom sposobnošću imaju niz dostupnih zajmova. Da biste započeli pretragu, ispunite online zahtjev za ponudu kod hipotekarnog brokera. Brokeri su najlakši način za pristup subprime zajmodavcima jer imaju pristup mnogim zajmovima i zajmodavcima. Nakon pregleda velikog izbora zajmodavaca, brokeri će doznačiti ponude od četiri različita refi zajmodavca koji žele imati vaše poslovanje.