HEKLANJE

Resursi kućnog internetskog poslovanja – E-pošta

Ovo je drugi u nizu članaka o legitimnom kućnom internetskom poslovanju.

Filtar dolazne e-pošte – s prednostima



Vještine upravljanja e-poštom neophodne su za uspješne kućne internetske tvrtke. Iznosim očito što kažete. Može biti. Možda ne. Znam da sam morao promijeniti način na koji sam razmišljao o svojim postavkama e-pošte kada sam započeo svoj kućni internetski posao. Odlučivanje koje od njih dopustiti, a koje zapravo odvojiti vrijeme za čitanje subjektivnije je nego što mislite. Kako pronaći legitimne prilike bez brisanja tona neželjene pošte? Postoji li sustav?

Marketing putem e-pošte

Ne postoji internetska tvrtka koja ne koristi neku vrstu kampanje putem e-pošte. Ako želite postati uspješan vlasnik kućne internetske tvrtke, morate koristiti marketing putem e-pošte, točka. Marketing putem e-pošte jedan je od prvih alata koji možete koristiti za privlačenje posjetitelja na svoju web-lokaciju. Svaka učinkovita kampanja putem e-pošte koristi automatske odgovore kako bi nastavila s radom. Poanta je sljedeća: postoje legitimne prilike koje se svakodnevno šalju tisućama inboxa pojedinaca. Tužna vijest je da se većina briše bez razmišljanja. Ipak, pojedinci još uvijek žude za samozaposlenjem, radom od kuće, više uživanjem u životu i osjećajem većeg uspjeha.

Ustanite s klupe

Ako želite početi prikupljati informacije o tome kako postati vlasnik kućne internetske tvrtke, dostupno vam je više informacija nego ikada prije. Slobodno je. Ne vjeruješ mi? Morate imati glavu u pijesku. Sve što je potrebno da biste saznali kako se to radi je vaše vrijeme. Vi odlučujete želite li sudjelovati. Vi odlučujete kada želite sudjelovati. Ali morate odlučiti, a dobre odluke uvijek se donose na temelju čvrste baze znanja. Ako o nečemu ne znaš, naučiš o tome. Ustanite s klupe, uđite u igru i igrajte.

Pronađite nišu

Jedna od najvećih grešaka koju sam napravio kada sam tek započeo ovaj posao bila je dobivanje previše informacija iz previše različitih izvora. Moj je posao počeo rasti kad sam prestao raditi nakon posljednjeg dogovora i proveo neko vrijeme implementirajući vlastiti program. Opet, potrebno je vrijeme da se izgradi posao. Pretražite internet za kućno internetsko poslovanje, pogledajte što postoji. Pronađite program koji želite isprobati i započnite primanjem njihovog besplatnog biltena. Vidim više dobrih besplatnih ideja deset prema jedan od onih koje plaćam.



Započni sada

Što duže čekate, duže će vam trebati da postignete svoje ciljeve. Bez obzira na to želite li zaraditi dodatnih nekoliko dolara svaki mjesec ili stvarno zarađivati za život od kuće, ništa se ne događa dok ne smočite noge. Igrao sam bejzbol na koledžu i kratko vrijeme u nižim ligama i imali smo izreku oko kaveza za udaranje: “Ništa se ne događa dok ne zamahneš.” Skinite palicu s ramena, odaberite teren koji vam se sviđa i zamahnite. Ništa se ne događa dok to ne učinite.

Lijek za srčane bolesti – Med

Kod liječenja težih srčanih oboljenja med je dokazao svoju djelotvornost u poboljšanju rada srca i jačanju srčanih mišića. Ne postoji

Spa kemikalije: morate imati

Ah, zar nije sjajan osjećaj imati svoj vlastiti spa na toj novoj palubi koju ste izgradili? Nakon napornog radnog dana,