HEKLANJE

Rinoplastika (preoblikovanje nosa) – isplati li se?

Većina stručnjaka vjeruje da naša opsjednutost preoblikovanjem nosa potječe iz povijesti. Tko može zaboraviti grčke bogove sa svojim likvidnim nosovima zabačenim u zrak? Međutim, prema stručnjaku za rinoplastiku iz Los Angelesa dr. Vladimiru, naš interes za rinoplastiku je uglavnom zbog našeg interesa za fine isklesane značajke.

Bilo da se radi o implantatima za bradu, ocrtavanju tijela ili čak o povećanju grudi, kupci u Los Angelesu uglavnom traže elegantan i oštar izgled.



Ovo se lijepo uklapa u naše unaprijed stvoreno mišljenje o vitkom tijelu koje se traži.

Dakle, je li budućnost svijetla za plastične kirurge?

Ovisi, po našem mišljenju. Iako je moderna znanost gotovo usavršila umjetnost plastične kirurgije, za neke još uvijek postoji etička dilema. Trebamo li prihvatiti ono što je prirodno i trpjeti ili pomoći poboljšanju sebe kroz estetsku operaciju? Smatramo da su pacijenti plastične kirurgije u Los Anglesu općenito zadovoljni svojim odabirom.

S druge strane, neki pacijenti zatezanja trbuha i liposukcije u Los Angelesu spominju da se to može protumačiti kao jednostavan izlaz za mnoge pretile ljude koji ne paze na svoju prehranu. To često nije točno jer mnogi ljudi mogu malo učiniti kako bi spriječili prekomjernu težinu, to im je u genima. Međutim, iako manje u Los Angelesu, kozmetički kirurzi zauvijek vode bitku kako bi plastične operacije postale mainstream.

Kako napraviti kiflice?

Kako napraviti kiflice Kiflice se mogu napraviti koristeći različite recepte, ali evo jedan osnovni recept za kiflice: Sastojci: 500 g

Zanimljiva priča o solarnim panelima

IZDANJE SCIENTIFIC AMERICANA IZ RUJNA 2006. bilo je posvećeno istraživanju budućnosti energije nakon ere ugljika. Urednici dijele otrežnjujuće stajalište: ‘Mogu