HEKLANJE

Rođena Keira Knightley, engleska glumica

TEMU APP 100 E KUPON

Keira Christina Knightley rođena je 26. ožujka 1985. godine u Londonu. Glumiti je počela još kao dijete, najprije na televiziji. U filmu “Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja” iz 1999. godine ostvarila je sporednu ulogu, a prva značajna uloga bila joj je ona u psihološkom hororu “The Hole” iz 2001. 2002. glumila je u filmu “Baš kao Beckham”, a svjetsku slavu stekla je 2003. ulogom Elizabeth Swann u seriji filmova “Pirati s Kariba”.
Nakon “Pirata s Kariba”, Keira Knightley postala je prepoznatljiva po svojim ulogama u dramama, poput “Ponos i predrasude”, “Okajanje”, “Svila”, “Vojvotkinja”, “Opasna metoda” i “Ana Karenjina”. Uloga Elizabeth Bennet u “Ponosu i predrasudama” 2005. donijela joj je nominacije za Oscara i Zlatnog globusa. Dvije godine kasnije nominirana je u kategoriji najbolje glumice za nagrade Zlatni globus i BAFTA, zahvaljujući performansu u filmu “Okajanje”.
2013. godine Keira Knightley se udala za engleskog glazbenika Jamesa Rightona.

Prednosti koje nudi rezidencijalni VoIP

Rezidencijalni Voice over Internet Protocol (VoIP) omogućuje kućnom korisniku korištenje svoje internetske veze za obavljanje telefonskih poziva. Ovaj napredak je