HEKLANJE

RSS – kako i zašto?

TEMU APP 100 E KUPON

RSS (Really Simple Syndication – zaista jednostavne vijesti) je metoda dijeljenja i emitiranja sadržaja kao što su vijesti s web stranice. Upotrebom XML-a, sadržaj može biti automatski preuzet s stranice u RSS agregator, čitač vijesti ili objavljen na drugoj web stranici.
Čitanje vijesti putem RSS-a je puno jednostavnije i brže nego čitanje vijesti direktno sa web stranice (bloga), također jedna od najvećih prednosti RSS-a je upravo ta da postoji mogućnost da pratite sadržaj na desetine stranica (blogova), ako ne i na stotine na bitno pojednostavljen način to jest odjednom.
Kada skupite listu stranica koju želite pratiti jednostavno pokupite njihove feed-ove i ubacite ih ili u neki od popularnih online servisa za čitanje RSS-a – Google Reader, Netvibes, Bloglines ili koristite neki od programa poput RSS Bandit ili FeedDeamon.

5 savjeta pri kupnji laptopa

Budući da je zadnjih godina prijenosno računalo nezaobilazan uređaj studentima, ulaskom u svijet studenata sigurno razmišljate o kupnji laptopa. Budući

Ljepota tijela

Pravilno njegovanje kože, korištenje odgovarajuće šminke, kombiniranje odjeće u stilu koji vama odgovara- sve to pomaže da izgledate mlado i