HEKLANJE

Samsung Galaxy S10 Plus maskice

Potpuna revolucija u dizajnu, Infinity-O zaslon, snažni Snapdragon 855 procesor, trostruka stražnja kamera kao i prednja dva selfie objektiva čine jedan od trenutno najboljih Samsungovih uređaja na tržištu – Galaxy S10 Plus. Sve te kvalitete utjecale su i na cijenu koja nije dostupna baš svačijem džepu. Iz tog razloga, svi oni sretnici koji ga posjeduju, biraju samo najbolje i najkvalitetnije Samsung Galaxy S10 Plus maskice kako bi svom uređaju pružili maksimalnu zaštitu za što dulji vijek. Ukoliko ste tek postali vlasnik ovog vrhunskog mobitela, uz pomoć naših savjeta i smjernica odaberite maskicu koja će vam vizualno odgovarati, a istovremeno i zaštititi vaš novi uređaj.
Vodootporne Samsung Galaxy S10 Plus maskice za mobitele
Galaxy S10 Plus već je sam po sebi odlično zaštićen gorila staklom, a istraživanja su pokazala i da je njegova otpornost na vodu poprilično dobra. No ipak, unatoč svim tim karakteristikama, nije namijenjen korištenju u ekstremnim uvjetima. Stoga, za sve ljubitelje adrenalinskih aktivnosti i boravka u prirodi, preporučujemo vodootpornu maskicu koja će uređaj zaštititi sa svih strana, uključujući i zaslon. Ovaj tip maskica osigurat će vaš mobitel od pada s 2 metra, zaštititi ga od prljavštine i snijega, a nudi i mogućnost dvosatnog ronjenja pod vodom. Morat ćete izdvojiti malo više novca za ovu vrstu maskice što je opet daleko manji iznos od kupnje novog uređaja, zar ne?
Kožne 2u1 novčanik-maskice
Izvanredan uređaj zaslužuje i izvanrednu maskicu koja će ga izvrsno zaštititi bez da pokvari njegov dizajn. Za sve one koji svom mobitelu žele priuštiti elegantan izgled, tu su kožne novčanik-maskice u raznim bojama s utorima za kartice. Zatvaraju se uz pomoć magneta, a kvalitetan kožni pokrov pruža zaštitu svakog kuta. Ova vrsta maskica često nudi i mogućnost odvajanja okvira maskice od preklopnog dijela čime zapravo dobivate dvije maske za mobitel.
Prozirne polikarbonatne maskice
Za sve one koji pak žele minimalno utjecati na izgled ovog prekrasnog uređaja, dizajnirane su maskice koje omogućavaju da pokažete svoj mobitel u njegovom originalnom sjaju te da ga istodobno osigurate. Dakle, riječ je o maskicama izrađenim od prozirnog polikarbonata koji sprječava ogrebotine na kućištu, dok su rubovi maskice blago, no dovoljno, izdignuti nad zaslonom što osigurava zaštitu ekrana kao i foto-objektiva. Ako vam je dosad izgovor bio da ne želite staviti maskicu jer će ukrasti eleganciju vašem mobitelu s upadljivim i raznobojnim detaljima, od sada zaboravite na izgovore i odaberite gotovo jedva primjetne prozirne polikarbonatne maskice!
LED maskice
Samsung je oduvijek svojim korisnicima nudio bogatu ponudu maskica, pa tako ni Samsung Galaxy S10 Plus maskice ne zaostaju za tim trendom.
Dizajnirana je još jedna vrsta novčanik-maskica koja se, uz izvrsnu zaštitu i utore za kartice, po LED tehnologiji koju posjeduje razlikuje od klasičnih modela.
Drugim riječima, ova maskica omogućava korisnicima da vide datum, vrijeme i obavijesti čak i kada je maskica preklopljena što je osobito korisno osobama koje su često u pokretu.
Maskice s držačima
Svi već dobro znamo da maskice ne služe isključivo kao zaštita uređaja, već da pojedini modeli vrlo često mogu biti i korisni. Jedan od takvih modela je i maskica koja ima ugrađen držač. Ako ste ranije koristili PopSocket, odnosno mali držač koji se zalijepi na maskicu kako bi omogućio samostalno stajanje uređaja prilikom gledanja filmova, onda znate o čemu je riječ. Funkcija ovog držača je jednaka, a dodatna prednost je njegovo jednostavno korištenje. Kada vam je potreban, samo ga izvučete iz maskice, a kad završite uklopite ga natrag. Neće vam smetati, a i nikada se neće moći dogoditi da ga zaboravite ponijeti što je svakako super stvar.
Zrcalne novčanik-maskice
Ako tražite Samsung Galaxy S10 Plus maskice koje će imati nekoliko funkcija, vaš idealan odabir bit će zrcalne novčanik-maskice. Osim što su izrađene od izvrsne kože i imaju prekrasan dizajn, zaštitit će vaš uređaj, poslužiti i kao novčanik, a prednji poklopac možete montirati tako da uređaj bez problema stoji na svim ravnim površinama i na taj način vam omogućuje neometano gledanje videozapisa. I kao šećer na kraju, s unutarnje strane nalazi se praktično zrcalo što ovu maskicu čini savršenim izborom za sve one koji se za vrijeme izlaska vole tu i tamo pogledati u ogledalo.

Provjerite putem telefona

Kad ste neko vrijeme u poslu, znate da uspjeh nije samo dobivanje poslova ili prodaja proizvoda. Također se radi o