HEKLANJE

Savjet za partnere – stvorite besplatni eko tečaj

Besplatni e-tečajevi su dobitna situacija i za vas i za vaše posjetitelje. Ecourse je sjajan način da uhvatite adresu e-pošte svojih posjetitelja i pružite im sadržaj koji su tražili, a istovremeno opetovano nudite svoje partnerske proizvode.

Vaši posjetitelji će cijeniti primanje informacija koje su tražili u svoj sandučić svakih nekoliko dana.



Ekokurs je općenito niz od 5 do 7 povezanih članaka o određenoj temi koje učitavate u svoj automatski odgovor. Moći ćete uključiti jedan ili više pridruženih proizvoda u svaku lekciju ecoursea, istovremeno pružajući svom čitatelju sjajne informacije.

Volim koristiti ecouse za promicanje jednog određenog proizvoda pridruženog partnera tijekom cijelog ecousea. To su obično proizvodi koji mi plaćaju pristojnu proviziju po prodaji. Oni također imaju tendenciju da budu skuplji artikli koje kupac možda ne želi kupiti iz hira od stranca. ECourse mi omogućuje da svojim čitateljima pokažem da znam o čemu govorim i daje mi priliku da steknem njihovo povjerenje etablirajući se kao stručnjak u području koje ecourse pokriva.

Naravno, također možete promovirati nekoliko srodnih affiliate proizvoda, u vašem ecourseu. Svaki od njih mogao bi ponuditi rješenje za problem kojim se bavite na svom e-tečaju.

Odredite koju temu ili srodne teme želite pokriti u svom e-tečaju. Započnite pisanjem uvodnog članka koji vašem pretplatniku daje ideju o cjelokupnoj temi i onome što ćete pokrivati sljedećih nekoliko dana. Zatim započinjete sa svojim stvarnim lekcijama ili člancima i završavate svoj e-tečaj s kratkim rezimeom i nekim informacijama o tome kamo idu dalje. To može uključivati preporuku dodatnih knjiga izvora, proizvoda ili web stranica (koje će vam naravno platiti proviziju ako kupe) ili im ponuditi više sjajnih informacija na vlastitoj web stranici.

Nakon što pripremite svoj sadržaj, učitajte pojedinačne lekcije u svoj omiljeni automatski odgovor (kao što je aweber.com) i dodajte okvir za prijavu na svoju stranicu. Ili da budete još učinkovitiji, izradite zasebnu odredišnu stranicu za ecourse koja ističe prednosti tečaja i ono što će čitatelj naučiti. Pretplatnike možete dobiti povezivanjem s vaše glavne stranice na odredišnu stranicu, pisanjem članaka koji koriste vezu na stranicu za prijavu na ecourse u vašem autorskom redu ili kupnjom ppc ili drugih oglasa.

Gledajte kako vaš affiliate prihod raste sa svakim ecourseom koji stvorite i sa svakim novim pretplatnikom koji se pridruži vašem ecourseu. Ljepota stvaranja ecoursesa je u tome što posao obavite jednom, a vaš ecourse će nastaviti promovirati vaše partnerske proizvode sve dok dopuštate ljudima da se prijave. Moram voljeti pasivni prihod.

STUDENTSKI POSAO u ZAGREBU

Njemački šprehaš bez problema i moto ti je: „Korisnik je uvijek u pravu?“ Tražimo studente sa znanjem njemačkog jezika u

Upravljanje kreditnim karticama

Ako ste bili jedan od mnogih Amerikanaca koji su 2006. godine uspjeli nagomilati ukupno više od 2,38 bilijuna dolara potrošačkog