HEKLANJE

Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim

“Većina nas je svoj poslovni život preselila u svoj dom. Vrlo je važno da ovaj kutak u kojem provodite većinu svog vremena poveća vašu motivaciju. Pripremili smo sjajne prijedloge za prostran, živahan, organiziran, ukratko, poseban stol za vas. Ako ste spremni, idemo … ”
Kategorizirajte datoteke
Kategorizirajte svoje bilješke u mape koje možete pronaći gotovo bilo gdje ili u organizatore vlastitog dizajna. Ne zaboravite zalijepiti i bilješke o sadržaju datoteka. Na taj način možete i ukloniti nered i lako pronaći ono što tražite.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Uklonite neiskorištene predmete
Stavite dodatne predmete u ladice koje ne koristite baš često tijekom dana. Stalno držanje nepotrebnih predmeta pri ruci može vas umoriti tijekom dana i usporiti posao. Na isti način rasporedite predmete koje ćete koristiti u kut stola.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Nabavite šarene bilježnice
Za razliku od svih ostalih dodataka, kupujte papir u boji i bilježnice u koje možete lijepiti ili bilježiti. Boje vas vode što trebate učiniti. Također, ako posložite stvari, više se ne morate brinuti.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Uljepšajte svoj stol
Radni stolto također znači i vaš privatni prostor. Potrebni su vam predmeti koji vas odražavaju kako biste se osjećali kao da pripadate tome gdje jeste. Okvir vaših najmilijih, stolni sat koji volite, držači za olovke uljepšavaju vaš stol i čine da se osjećate kao da tamo pripadate.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Obratite pažnju na odabir boje
Kao i u svakom kutku života, i u vašem radnom prostoru potrebna nam je prava kombinacija boja. Što više znate koje boje biste trebali koristiti zajedno, to će vam energija biti veća tijekom dana. Na primjer, plave i zelene boje pomoći će dodati mirnu atmosferu u vašem radnom području. Zelena također povećava vašu pažnju i može vam omogućiti produktivniji dan. Uz to, crveni i žuti tonovi povećavaju vašu energiju.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Ne propustite svježe cvijeće na svom stolu
Ne propustite mirisno cvijeće, kaktuse koji pomažu u sprečavanju zračenja i biljke koje će povećati vašu energiju. Čisti zrak i svježi mirisi priskočit će vam u pomoć kada vam je najdosadnije.
Nabavite modifikatore s danima u tjednu
Nabavite po mogućnosti transparentne organizatore koji vam pokazuju što trebate raditi svaki dan. Na taj način možete izbjeći veću zbrku i sustavnije raditi.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Zidovima dodajte dodatne police
Možda vam stol neće biti dovoljan. Na zidove montirajte police za one koje želite imati stalno uz sebe. Zidovi uvijek rade na uštedi prostora. Također pruža ukrasni izgled.
Savjeti kako vaš stol učiniti ugodnijim
Ne preskačite svjetla
Blokira li vam radna soba dnevno svjetlo i ometa li vaš entuzijazam? Možete oživjeti svoju sobu i povećati svoju učinkovitost pomoću prekrasnih rasvjetnih sustava, podnih svjetiljki i sjenila. Na taj ćete način imati radni stol na kojem se možete osjećati bolje i nije važno u koje doba dana ste.

Priča o dva prodavača

Svi smo čuli izraz “On je rođeni prodavač!” u jednom ili onom trenutku. Izreka implicira da postoje neki ljudi koji

6 privlačnih naslova

Vaši predmeti igraju ključnu ulogu u svim oglasima kampanje putem e-pošte, bez obzira koristite li sigurnosne popise, automatske odgovore, samostalne

Nedostaju li vam zubi?

“Nije neuobičajeno da netko izgubi barem jednom u životu, a za mnoge bi to moglo biti znatno više. Gubitak zuba