HEKLANJE

Savjeti za šminkanje očiju

TEMU APP 100 E KUPON

Kada je riječ o šminkanju očiju treba razmisliti i onda nanijeti jer oči govore više od riječi. Vrsta šminke koju nanosite na oči može glasno govoriti o tome kakva osoba zapravo jeste.

Nije bitno imate li smeđe, boje lješnjaka, plave ili zelene oči, ali ono što je stvarno važno je kako ćete učiniti da vaše lijepe oči izgledaju smrtno privlačno. Oči se nazivaju prozorima duše i mogu ubiti samo jednim pogledom. Oči se također mogu nasmijati poput zvijezda ili napuniti suzama, ali iznad svega, mogu izraziti sve emocije poznate čovječanstvu; sve što trebate učiniti je razumjeti te emocije. Oči mogu biti hladne i istovremeno tople, oči mogu odražavati sjaj mjeseca ili sjaj sunca, oči mogu liječiti, otkrivati i ubijati, oči mogu biti očaravajuće, a opet tajanstvene, mogu govoriti o nevinoj radosti ili tragičan gubitak. Oči imaju posebnu moć koja može baciti zavodljivu čaroliju ili samo biti brižne i meke; oči jednostavno mogu biti ono što stvarno jesmo!



Mogu li vaše oči napraviti čaroliju pomoću šminke je nešto što treba vidjeti. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da stvorite zadivljujući izgled koji može ubiti.

Šminke za oči

Prirodni ružičasti izgled
Mnogo je mladih djevojaka u tinejdžerskim godinama i žena u ranim dvadesetima koje bi se voljele razmetati snagom ružičaste boje. Pitanje je kako to učiniti? Možete koristiti nježno oker boju na kapku u kombinaciji s hush sjenilom na unutarnjem kapku, ružičastim sjenilom na sredini kapka, Motif sjenilom oko unutarnjeg pregiba, opet hush sjenilom, ali ovaj put malo iznad crease, cranberry sjenilo na vanjskom kapku, najlonsko sjenilo na donjoj liniji trepavica, Vex sjenilo na obrvi i Feline kohl na donjoj liniji trepavica i ono što ćete dobiti je nestašan i prirodan ružičasti izgled.

Sjenila za oči
Postoje stotine nijansi boja koje možete koristiti i ovisno o vašem izboru nijansi možete malo eksperimentirati s bojama i kreativnošću. Postoji širok izbor različitih proizvoda za šminkanje očiju dostupnih na internetu, poput mineralnih sjenila za oči. Dobra stvar kod mineralnog make-up sjenila za oči je to što se može nanijeti mokro ili suho za stvaranje definiranog izgleda. Jedna od popularnih verzija su bareFaced mineralne sjenila/podstave, koje se sastoje od visoko pigmentiranih mineralnih make-up pudera. Sastoji se od sastojaka poput titanijevog dioksida, serecita, tinjca, željeznog ferocijanida i željeznog oksida. Ove se sjene mogu koristiti na kapku za taj zapanjujući učinak.

Bilo je vrijeme kada ste da biste dobili savršeno sjenilo za oči morali miješati i uskladiti desetke nijansi sjenila u prahu kako biste pronašli savršen učinak, ali sada su se stvari promijenile. Danas je dostupna prekrasna i široka paleta sjenila za oči u prahu poput kremastih nijansi, Evangeline ljiljana i svjetlucavih prahova. Ovi puderi za sjenila imaju jasnu prednost: jednostavni su za korištenje i možete to učiniti bilo gdje i bilo kada. Sve što trebate je četkica za nanošenje i nekoliko pjenastih jastučića. Da biste svojim očima dali dimenzionalni izgled, možete pomiješati dvije različite ili kontrastne boje s krem bazom za sjene. Ako koristite kremastu sjenu, vidjet ćete da je bolje koristiti je što manje kako biste svojim očima dali maksimalan učinak. Većina kremastih sjenila dostupna je u tubama koje se istiskuju i možete ih nanijeti na kapak kao i blizu obrva.

Maskara
Oči bez maskare ponekad mogu biti dosadne i dosadne, a previše će oduzeti život očima pa ćete je morati pažljivo koristiti. Postoji nekoliko čimbenika koje morate uzeti u obzir dok kupujete maskaru. Uvijek tražite dobrobiti. Dostupne su različite vrste maskara poput maskare za krpelje, crne ili tamne, vodootporne maskare, a tu su i one za uvijanje. Koristite vrstu maskare koja će pristajati uz haljinu koju nosite, a neće vam dati onaj sadistički izgled zatvorske prijateljice ili izgled obožavatelja heavy metal benda. Morate biti jako dobri u nošenju svoje maskare. Možete koristiti do dva sloja maskare, koja će vrlo dobro definirati vaše trepavice.

Možete čak koristiti i olovku za oči kako biste naglasili svoj modni izričaj, ali koju god šminku za oči koristite, pobrinite se da vam dobro stoji.