HEKLANJE

Savršen struk u samo nekoliko minuta!

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka žena sanja o savršenom struku. Ako pokazatelji njegovog volumena prelaze utvrđenu normu, tada postoje učinkoviti načini oblikovanja lika vaših snova. To uključuje zdravu prehranu, aktivan životni stil i najvažnije, pravilnu tjelesnu aktivnost.
Skup vrlo učinkovitih vježbi pomoći će smanjiti struk za 1-3 cm u nekoliko minuta. Ako redovito vježbate, primijetit ćete kako struk postaje puno tanji, a donji dio trbuha zategnut.
Vježbe za struk “ose”
Početni položaj
Ustanite uspravno. Podignite ramena, lagano ih povucite i, spuštajući se prema dolje, opustite se. Držite leđa uspravno, a tijelo ne naginjte naprijed ili nazad. Podignite prsa i ispravite ih. Nemojte isticati trbuh, podignite peritoneum i povucite ga malo prema gore tako da osjetite napetost mišića u stidnom području. Lagano spustite repnu kost prema naprijed i prema dolje, stidna će kost ići malo prema gore kako bi smanjila napetost u donjem dijelu leđa. Povucite kralježnicu prema gore, vrat držite uspravno, usmjeravajući krunu prema gore.
Držite prednji dio bedara i stražnjice u napetosti, povucite kapice prema gore. Kad to radite, gledajte prema naprijed, nemojte stršiti ili spuštati bradu, neka joj linija leži paralelno s podom, tako ćete ublažiti napetost sa leđa i vrata. Držite ruke prekrižene na leđima. Ako ih ne možete u potpunosti preći, učinite to što je više moguće. Spojite noge, usmjerite čarape na noge. Trebali biste osjetiti napetost u svim mišićima u tijelu.
Savršen struk u samo nekoliko minuta!
1. Nagibi za kose mišiće trbuha
Stanite u I.P. Nagnite tijelo udesno i popravite ovaj položaj 10 sekundi. Savijte se koliko god možete, važno je da bokovi ostanu nepomični, a pri savijanju osjećate napetost u kosim mišićima trbuha. Glava bi trebala biti u ravnoj liniji s trupom, bez nagiba ili odstupanja u vratnoj kralježnici. Vratite se u početni položaj i ponovite vježbu na lijevoj strani.
2. Nagibi za rektusne mišiće leđa i trbuha
Stanite u I.P. Napravite zavoj trupa prema naprijed i popravite ovaj položaj 10 sekundi. Kut nagiba ne smije biti prevelik. Prilikom nagiba kralježnica ostaje u ravnini. Trebali biste osjetiti napetost u rektusnim mišićima leđa i rektusnim mišićima peritoneuma. Ako ste tijekom izvršenja osjetili napetost u zonama poplitealne jame, tada je nagib tijela prema naprijed bio prejak, mora se smanjiti.
3. Uvijanje u strane
Stanite u I.P. Okrenite torzo udesno i ostanite u ovom položaju 10 sekundi, okret neka vam bude prikladan, možda je mali. Držite bokove mirno dok vježbate. Trebali biste osjetiti napetost u kosim trbušnim mišićima. Glava je u ravnini s tijelom, vrat ostaje nepomičan bez odstupanja u kralježnici. Vratite se u početni položaj i ponovite vježbu ulijevo.
4. Koraci naprijed
Stanite u I.P. Napravite mali korak naprijed desnom nogom. Stavite stopalo na petu i ostanite u tom položaju 10 sekundi. Osjetite napetost muskulature desne noge i mišića rektusnog trbuha s iste strane. Vratite se u početni položaj. Radite ovu vježbu na lijevoj nozi.
Savršen struk u samo nekoliko minuta!
5. Koraci unatrag
Stanite u I.P. Zatim vratite desnu nogu natrag i stavite nogu na prste. Zaključajte položaj na 10 sekundi. Osjetite napetost rektusnih mišića trbuha i prednjeg dijela bedrenih mišića desne noge. Ako se napetost ne osjeća, onda to znači da je noga povučena predaleko, potrebno ju je približiti. Vratite se u početni položaj. Zatim opet povucite istu nogu, ali stavite je na prst malo sa strane. Osjetit ćete promjenu napetosti trbušnih mišića i veću napetost kosih mišića. Također popravite ovaj položaj 10 sekundi i vratite se u I.P. Ponovite sve pokrete, vraćajući lijevu nogu unatrag.