HEKLANJE

Sedam savjeta za najbolji popust pri najmu automobila

TEMU APP 100 E KUPON

Suprotno uvriježenom mišljenju, cijene najma automobila nisu uklesane u kamenu. Često se popusti mogu pronaći ako istražite i jednostavno ih zatražite. Tvrtke za iznajmljivanje rado iznajmljuju automobile koje ne koriste. Automobili koji stoje na njima ne donose im novac.

Evo nekoliko savjeta za najbolje cijene najma automobila s popustom



1. Istražite. Istraživanje o iznajmljivanju automobila može se obaviti online, telefonom ili čitanjem novina, časopisa ili čak vaše pošte. Važno je usporediti cijene različitih tvrtki za iznajmljivanje automobila. Većina web stranica tvrtki za iznajmljivanje automobila, gdje će vam pokazati cijene za različite lokacije. Također provjerite web stranice za usporedbu putovanja kako biste međusobno usporedili tvrtke.

Možete se javiti i tvrtkama za iznajmljivanje automobila, ali to oduzima više vremena. Provjerite poslovne i putne odjeljke lokalnih novina i provjerite umetke na računima za kreditnu karticu. Često ćete na tim mjestima pronaći kupone za popust.

2. Rezervirajte ranije. Planirate li svoje putovanje nekoliko mjeseci unaprijed, provjerite cijene najma automobila dostupne u to vrijeme. Ako pronađete ono što smatrate poštenim, samo naprijed i zaključajte to. Možete to promijeniti kasnije, ako pronađete bolju stopu. Često će tvrtke za iznajmljivanje automobila dati velike popuste ranim unajmljivačima.

3. Rezervirajte kasno. Kako se približava vrijeme vašeg putovanja, mogu se pojaviti popusti za iznajmljivanje automobila jer tvrtke za iznajmljivanje automobila pokušavaju rasteretiti svoj višak zaliha. Kao što sam rekao, automobili koji samo stoje uokolo nikome ne čine ništa dobro.

4. Izaberite svoj automobil u gradu. Plaćate cijenu za pogodnost preuzimanja vašeg automobila u zračnoj luci. Pitajte tvrtku za iznajmljivanje automobila koliko bi koštalo preuzimanje vašeg automobila u gradu. Obično je osiguran besplatan prijevoz od zračne luke do mjesta za iznajmljivanje automobila.

5. Nabavite najmanji dostupan automobil. Odredite broj putnika koji putuju s vama i količinu njihove prtljage, a zatim nabavite najmanji automobil u koji ćete svi udobno stati. U idealnom slučaju, tvrtka za iznajmljivanje automobila neće imati ovaj automobil i besplatno će vas unaprijediti u sljedeći viši razred. Također možete pitati o komplementarnim nadogradnjama.

6. Raspitajte se o popustima. Pitajte svoju tvrtku za iznajmljivanje automobila postoje li popusti za tjedni u odnosu na dnevni najam ili postoje li popusti za članstva kao što su AAA, USAA, AARP ili druge organizacije. Ako radite za veliku tvrtku, raspitajte se o korporativnim cijenama najma.



7. Napunite benzinom svoj automobil prije nego što ga vratite. Sjećam se kad su rent-a-car tvrtke naplaćivale više od tri dolara po galonu za punjenje vašeg automobila po povratku. U današnje vrijeme to bi se gotovo isplatilo. Međutim, tvrtke za iznajmljivanje automobila naplaćuju puno više od toga za galon goriva. Možete uštedjeti mnogo novca ako sami ulijete benzin dok vraćate automobil.

Slijedeći ove savjete, možete dobiti bolju cijenu za iznajmljivanje automobila bilo gdje u svijetu. Sretno putovanje!

Bolje fotografije nego ništa

Fotografije u dizajnu je poput stavljanja života u njih. Bez fotografija, dizajn bi izgledao bljutav i dosadan onima koji ih

Najbolji odabiri za muškarce

Predani dizajneri u industriji uvijek se oblizuju kako bi dobili sjajne prilike za utaživanje žeđi milijuna modnih muškaraca i žena.