HEKLANJE

Seks: zabluda koju čini većina muškaraca

TEMU APP 100 E KUPON

Neodlučnost, nedostatak hrabrosti i strah od odbijanja često navode muškarce da pogrešno procijene seksualnu želju svog partnera. Muškarci i žene često postaju žrtve duboko ukorijenjenih uvjerenja i stereotipa koji vode njihov život, čak i spol.
Jedna od njih je da muškarci često podcjenjuju libido svoje partnerice.
Kanadski istraživači tvrde da je ženska seksualna želja puno češća od njihovih partnera koji to često ne shvaćaju.
Naravno, čini se da podcjenjivanje libida partnera nije isključivo njihova krivnja jer žene mogu imati seksualnu želju, ali rijetko preuzimaju inicijativu za seksualni susret. Dopustili su čovjeku da napravi prvi korak, a da mu ne daju puno ohrabrujućih poruka. S druge strane, muškarci često ne čine prvi korak zbog straha od odbijanja i posljedične frustracije.
A tamo negdje velika očekivanja postaju veliko razočaranje za oboje. Nedostatak hrabrosti muškarca s jedne i nedostatak inicijative žene s druge strane zagovaraju izgubljenu priliku za ljubavnu vezu.
Istraživači su došli do gore navedenih zaključaka proučavajući više od dvjesto parova u dobi od 18 do 68 godina s prosječnim trajanjem braka ili veze od šest godina.

Poslovni prostor

Ima li ovdje neki obrt da se bavi djelatnošću kojoj nije potreban poslovni prostor (možda računalno programiranje) i da sjedište