HEKLANJE

SEO i web stranice u flashu

TEMU APP 100 E KUPON

Jedno od pitanja koje muči svakog početnika je zasigurno dali raditi stranicu u flash-u, zašto je raditi ili zašto je ne raditi. Uzmimo primjer da imate obrt koji se recimo bavi proizvodnjom i prodajom šljiva, malina, jabuka ili već nečeg sličnog, ono što vam prvo pada napamet je to koje su prednosti stranice izrađene u flash-u, a koje su mane flash stranice, naravno pokušavate odmjeriti ima li više mana ili više prednosti.

Iako postoje razne metode za optimizaciju flash stranica odmah moram reći kako niti jedna takva metoda ne može zamijeniti čisti tekst i čisti kod kojeg google bez imalo muke može pročitati. Da, istina je da animacije i razne fensi efekte ne možete postići bez korištenja flash-a ali isto tako je istina da je nemoguće optimizirat stranicu u flashu kao što je možete optimizirati ukoliko nije u flashu, pritom mislim na stranice kompletno izrađene u flashu.



Najveća moguća pogreška budućih vlasnika flash stranice je misliti da će njihova stranica biti jako popularna i bolja od konkurencije jer ima mnoštvo flash efekata, sve nešto leti, sve nešto blica, zuji i svira… A istovremeno dragi moji mislioci vašu stranicu pogledat će jedino ljudi kojima vi kažete adresu i možda koji slučajno zalutali gost.

E sad vaga, ako ste jedni od 0,5% kojima nisu važni posjetitelji na stranici ili ako ste mega ultra popularni kao što je na primjer tuborg onda je flash pravi izbor. Ukratko rečeno, flash stranica je super za sve one koji nemare za google. Flash stranica nikako nije dobra ukoliko prodajete šljive ili iznajmljujte apartmane, jer u takvom slučaju vaša je stranica skoro pa ne vidljiva za tražilice i kao takva ne vidljiva za buduće kupce šljiva ili buduće klijente koji će doći u vaše apartmane.

Dostupan odmah!

Nemojte biti zanemareni, nabavite svoj mobilni telefon sada i budite zadovoljni prednostima koje vam donosi. 1. Pogodnost Ako imate zadatak