HEKLANJE

Silikonske i plastične maskice za mobitele

Tržište je danas preplavljeno tisućama modela mobilnih uređaja, a samim time i brojnim maskicama za mobitele. Šarene, prozirne, šljokičaste, s natpisima, likovima iz filmova i crtića, pa čak i zrcalima! U ponudi su maskice za mobitele od silikona i plastike u kombinaciji s aluminijskim i metalnim detaljima. Odlučili smo navesti glavne karakteristike svake vrste, a na vama je da, ovisno o vašim željama i potrebama, izaberete onu pravu!
Silikonske maske za mobitele
Kada je riječ o maskicama za mobitele, silikonske maskice i dalje dominiraju kao omiljeni odabir zaštite za mobilne uređaje. Mekane, savitljive i savršeno prilagođene dlanu, razlozi su zbog kojih ih masovno kupuje veliki broj ljudi diljem svijeta. Upravo zbog te mekoće jednostavne su za stavljanje i uklanjanje s uređaja, a izdignuti silikonski obrub nad zaslonom izvrsno štiti ekran u slučaju pada. Kada je riječ o mobitelima s otključavanjem na otisak prsta sa stražnje strane, silikonske maskice su idealno rješenje jer zahvaljujući tankom i mekanom materijalu, prstom možete nesmetano i lako dodirnuti senzor za otključavanje. Osim što je mekoća prednost silikonskih maskica, djelomično je i mana. Za razliku od nekih tvrđih materijala, silikon ne može zaštiti uređaj od preoštrih predmeta. Naravno, na vama je da procijenite treba li vam neka druga vrsta maskice ovisno o vašem radnom mjestu, čime se bavite, kuda se krećete itd. Za većinu ljudi, silikonske maskice bit će dovoljna i adekvatna zaštita za uređaj. Silikonske maskice za mobitele dolaze u raznim bojama s različitim motivima, pa čak i 3D detaljima poput mačjih ušiju na vrhu ili zečjeg repa sa stražnje strane, stoga će svatko s lakoćom moći pronaći nešto za sebe.
Plastične maske za mobitele
Plastične maskice se uglavnom proizvode od termoplastične plastike, laganog i čvrstog materijala koji je, kao takav, također savršen materijal za zaštitu mobilnih uređaja. Može pružiti maksimalnu zaštitu vašem uređaju od padova, udaraca i ogrebotina. Ova vrsta maskica vam omogućuje i da personalizirate svoj mobitel kako god želite. Plastične maskice nude bogat izbor boja, slika, fotografija, ukrasa i detalja koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Ako ste osoba kojoj je bitno da mobitel, ali i maskica uvijek izgledaju sjajno, onda plastične maskice možda i nisu dobar izbor za vas. Imajte na umu da se i one mogu izgrebati, pa ako mislite da će vam to smetati, bolje je da se odlučite za silikonske maskice. Naravno, vidljivost ogrebotina ovisi i o samoj boji maskice. Ako je vaša maskica šarena te prepuna raznih motiva i detalja, onda ogrebotine neće biti uočljive. Odlučite li se pak za maskicu sa zrcalom, morate biti spremni na poneku ‘crticu’. Kako god bilo, bolje ogrebotina na maskici nego na mobitelu, zar ne? Odlučite se za ono što vama najbolje odgovara. U oba slučaja, jedno je sigurno – vaš će uređaj dobiti odličnu zaštitu!

7 savjeta o web dizajnu

Kako bi svladali umjetnost web dizajna, dizajneri moraju slijediti sljedeće upute: 1. Web dizajneri su sami po sebi trgovci. Web-mjesta